Un bătrân de 84 de ani din Maramureș, furat de două tinere. Câți bani a pierdut după ce le-a dat câte un pahar de apă

Un bătrân de 84 de ani din Maramureș, furat de două tinere. Câți bani a pierdut după ce le-a dat câte un pahar de apă
Un bătrân a rămas fără bani după ce a vrut să ajute două tinere

Un maramureșan în vârstă de 84 de ani și-a dorit să le sară în ajutor unor tinere, dar acesta a descoperit cu stupoare că, după ce le-a oferit câte un pahar de apă, cele două i-au furat o sumă impresionantă de bani chiar din casă!

Câți bani au furat două tinere de la un bătrân din Maramureș

Un bătrân din Maramureș nu a stat pe gânduri în momentul în care două tinere i-au cerut câte un pahar cu apă. Acesta și-a oferit imediat ajutorul, doar că femeile l-au lăsat fără mulți bani, anume 23.000 de lei, chiar în prag de iarnă.

Din păcate, hoții nu doar că încearcă diferite metode prin rețelele de socializare, telefon și e-mail pentru a fura bani, dar acum bat și la ușile bătrânilor pentru a încerca să facă rost de sume frumoase. Bărbatul în vârstă de 84 de ani s-a trezit fără agoniseala de-o viață, chiar dacă voia să le ofere tinerelor și bani de buzunar.

Ce a făcut imediat bătrânul când și-a dat seama că a rămas fără bani

Totuși, cele două nu s-au limitat doar la sumele pe care bătrânul voia să le ofere. Ele au sustras 23.000 de lei din casă, iar apoi s-au făcut nevăzute. Bărbatul din Maramureș și-a dat seama în scurt timp că a devenit victimă, așa că a apelat serviciul de urgență 112.

Acesta a denunțat furtul, iar polițiștii au fost pe urmele tinerelor care l-au lăsat fără agoniseala de-o viață, le-au depistat, iar banii au fost returnați bătrânului care a trecut prin clipe grele chiar de iarnă. Autoritățile au reacționat imediat pentru a-l ajuta pe bărbat.

Cele două tinere au fost găsite de autorități

De asemenea, cele două tinere o să plătească pentru faptele sale conform legii. Cele două au fost găsite de către polițiști în doar două ore, iar autoritățile din Maramureș continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

”În prag de iarnă, un bătrân, de 84 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, a rămas fără agoniseala de o viață, după ce a vrut să ajute, cu bani și un pahar cu apă, 2 tinere.

Șansa lui a fost că Dana, Emilia și Valentin, polițiști ai Secției 4 Leordina, pe care i-a anunțat de comiterea faptei prin 112, s-au mobilizat și le-au depistat pe fete, în doar două ore.

Cei 23.000 de lei sustrași din locuința bătrânului, profitând de neatenția lui, au fost descoperiți de polițiști la cele 2 tinere.

Spre bucuria lui și a noastră, banii au fost restituiți în totalitate bărbatului. Felicitări colegilor, pentru operativitate și profesionalism!”, este scris în postarea făcută de Poliția Română pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI