Un bărbat, reținut după ce a fost prins că droga minore. Cazul șocant din Târgu Jiu

Un bărbat, reținut după ce a fost prins că droga minore. Cazul șocant din Târgu Jiu
Un barbat, retinut dupa ce a fost prins ca droga minore. Cazul socant din Targu Jiu

Caz șocant la Târgu Jiu! Un om de afaceri, respectat în oraș, a fost reținut de polițiști. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce au aflat despre acest bărbat. Supunea minore la orgii sexuale. Și asta nu este tot!

Un milionar din Târgu Jiu droga și abuza sexual minore

Un afacerist din Târgu Jiu a șocat comunitatea în care trăia din cauza faptelor sale. În aparență, bărbatul era un om liniștit, însă ascundea un secret odios.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul droga și îmbăta minore, apoi întreținea relații sexuale cu ele, în orașul Târgu Jiu. Omul de afaceri a fost reținut de polițiști.

Pentru acest om de afaceri din Târgu Jiu, nu a contat că fetele cu care întreținea relații intime eraau minore. Mai mult, olteanul le îmbăta și droga, astfel încât fetele să nu se opună poftelui sale carnale. O anchetă a fost demarată în acest caz șocant și bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Milionarul se află în custodia oamenilor legii pentru 24 de ore, sub acuzația de act sexual cu un minor. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, are o afacere prosperă. Mai exact, o zonă de agrement care îi aduce foarte multe încasări. Deși putea să aibă orice femeie, infractorul avea fantezii cu minore, pe care le abuza sexual, după ce le îmbata sau le droga.

Ce drog folosea bărbatul. Caz șocant!

Surse din anchetă spun că drogul pe care îl folosea bărbatul pe minore se numește ”Loverboy”. De altfel, această metodă este foarte des întâlnită în rândul proxeneților, care își racolează astfel prada. Ulterior, aceasta este obligată să se prostitueze.

Polițiștii au aflat de ororile la care erau supuse minorile dintr-un filmuleț pe care chiar afaceristul l-a făcut. Una dintre victime, o fată de 15 ani, a fost filmată în timp ce întreținea relații intime cu bărbatul din Târgu Jiu. Așa au putut afla oamenii legii despre practicile milionarului cu mai multe minore.

Extrem de grav este că tatăl uneia dintre minorele abuzate făcea parte din cercul de prieteni ai afaceristului. Acesta o lăsa frecvent pe fată la piscina amicului său, în ideea că acolo se află în siguranță. Doar că proprietarul zonei de agrement s-a dovedit a fi altceva decât părea.

Din păcate, medicina legală a confirmat, în cazul uneia dintre victimele minore, că a fost deflorată în urmă cu 10 zile, atunci când afaceristul a început să o violeze, nepăsându-i că fata încă nu și-a început viața sexuală.

Polițiștii din Gorj l-au reținut, luni seară (n.r. – 30 august), pe bărbat pentru 24 de ore.