Ce dramă pentru o actriță din România. Mama ei a murit din cauza covid-19

Ce dramă pentru o actriță din România. Mama ei a murit din cauza covid-19
O actriță de la noi și-a pierdut mama din cauza COVID-19

O actriță cunoscută din România trece în continuare prin momente cumplite. Mama ei s-a stins din viață după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Despre cine este vorba și cum a reușit să țină piept tragediei care s-a abătut asupra familiei ei?

Mama unei actrițe de la noi a murit din cauza COVID-19

O actriță cunoscută din România trece în continuare prin momente extrem de grele după ce mama ei a murit din cauza COVID-19. Mai exact, Liliana Mocanu a venit acum cu dezvăluiri șocante în fața fanilor.

Artista din serialul ‘Las Fierbinți’ și-a deschis sufletul și a vorbit în urmă cu câteva luni despre unul din cele mai grele momente trăite. Aceasta a fost sfâșiată de vestea că cea care i-a dat viață a fost răpusă de coronavirus. Cea din urmă a izbucnit în plâns în cadrul unei emisiuni TV în momentul în care a început să vorbească despre trauma pe care a trăit-o.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid.

E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece . Am cumpărat o pânză.”, a povestit actrița, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

„Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge”

Cea care o interpretează pe soția lui Firicel în cel mai iubit serial românesc sărbătorea în acea perioadă aniversarea a 52 de ani. Din păcate, nu a mai avut puterea să zâmbească știind că mama sa s-a stins. Toate gândurile ei se îndreptau atunci spre una din cele mai iubite ființe care părăsea la acel moment această lume.

“Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, spunea atunci actriţa extrem de îndurerată de tragedia care s-a abătut asupra familiei.

Fanii celebrului proiect de comedie de la Pro TV i-au fost alături cum au putut. Unii i-au dat mesaje care mai de care mai frumoase în care îi doreau multă putere ei și celor dragi și speranță de mai bine.

Urmăriți Playtech.ro și pe