Un bărbat din Iași s-a baricadat în casă și a amenințat că se sinucide. Ce au făcut polițiștii imediat după

Un bărbat din Iași s-a baricadat în casă și a amenințat că se sinucide. Ce au făcut polițiștii imediat după
Un bărbat din Iași s-a încuiat și amenința că se sinucide

În această dimineață, oamenii legii și mai multe echipaje de pompieri au avut o misiune grea. Aceștia au fost nevoiți să intervină în comuna Rediu, județul Iași. Conform datelor, un bărbat s-a încuiat în propriul imobil, apoi a amenințat că se sinucide, potrivit „BZI”.

Oamenii legii au intervenit

Inițial, la locul faptei s-au prezentat doar polițiștii. Ulterior, aceștia au apelat la ajutorul pompierilor pentru a putea intra în locuință. Aceștia au trimis descarcerarea și un echipaj de prim ajutor. În cele din urmă, pompierii au reușit să pătrundă în casa bărbatului, găsindu-l în viață. Polițiștii l-au scos din imobil și l-au transportat la o unitate medicală, iar apoi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a fi supus unui control de specialitate.

Un tânăr domiciliat în comuna Rediu din Iași amenința că se sinucide. Acesta se afla la etajul 4 al unui imobil. În urma apelului am trimis descarcerarea şi un echipaj de prim ajutor. La fața locului au intervenit şi poliţiştii. Împreună cu echipajele de descarcerare au intervenit şi echipajele poliţiei. Pacientul este conştient, cooperant dar şi stabil din punct de vedere hemodinamic. Nu are mărci traumatice sau semne autolitice. A refuzat transportul la spital şi a rămas în grijă poliţiştilor. a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu

Bărbatul se afla la etajul 4 al unui imobil și amenința că se va sinucide. Oamenii legii au intervenit, iar împreună cu pompierii au reușit să intre în apartament, salvându-l pe bărbat.

Mai multe tentative de suicid în Iași

Din păcate, în județul Iași au avut mai multe tentative de suicid și sinucidere de la începutul acestui an. În Pașcani, un tânăr s-a sinucis după ce a fost călcat de tren. Tânărul în vârstă de 17 ani nu a stat mult pe gânduri. Acesta s-a așezat pur și simplu pe calea ferată. De asemenea, un bătrân din Iași s-a spânzurat de calorifer. Bărbatul avea 91 de ani și s-a sinucis deoarece soția lui a decedat. Nu putea trăi cu gândul că își va continua viața fără ea.

O altă sinucidere s-a produs ieri, pe data de 4 martie. Bărbatul de 66 de ani s-a trezit dimineața, s-a ridicat din pat și a sărit pe geam de la etajul 4 ai imobilului său din Nicolina. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile soției sale. Tot în Iași, un tânăr a încercat să se sinucidă consumând cantități mari de alcool. Acesta a încercat să se sinucidă dintr-o decepție din dragoste. În acest caz, medicii au avut timp să intervină și i-au salvat viața băiatului.