Sinucidere șocantă în Timișoara. A plecat gol pușcă din casă și s-a aruncat de la etajul șase

Sinucidere șocantă în Timișoara. A plecat gol pușcă din casă și s-a aruncat de la etajul șase
Un bărbat din Timișoara s-a aruncta de la etajul șase Foto ilustrativă: dej24.ro

Clipe de coșmar au avut loc în Timișoara, după ce un tânăr de 23 de ani a ales să-și ia viața într-un mod înfiorător. Acesta a părăsit apartamentul în care locuia și a intrat un bloc vecin pentru a se arunca de la etajul șase.

Cu cine locuia victima

Momentan nu se cunosc foarte multe informații despre identitatea tânărului, însă se știe că acesta locuia într-un apartament cu un prieten de-al său, pe strada Ioan Barac din Timișoara. Potrivit colegului de locuință, tânărul decedat s-a trezit în jurul orei 4:00 dimineața și a ieșit complet dezbrăcat din casă, manifestând un comportament ciudat.

La scurt timp, acesta a intrat într-un bloc din apropiere, urcând până la etajul șase, acolo unde exista o uscătorie. Tânărul a forțat ușa de la uscătorie și a pătruns în camera de la geamul căreia s-a aruncat. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, băiatul a fost declarat mort, potrivit Timis Online.

Polițiștii au declarat că au demarat o anchetă pentru a afla motivele pentru care bărbatul a decis să se sinucidă.

Sinucidere terifiantă în Cluj

În urmă cu câteva zile, un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a sinucis, după ce s-a aruncat de pe clădirea unui parking, din zona Calea Dorobanților, în Cluj-Napoca.

La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale, bărbatul fiind resuscitat pentru mai mult timp. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul după ce au descoperit că prezintă leziuni incompatibile cu viața.

”Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada dorobanților din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.50, iar pompierii au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, imediat ce au ajuns la locul evenimentului.

Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat ISU Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI