Un bărbat din Iași a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat lângă ea. Detalii cutremurătoare despre crimă

Un bărbat din Iași a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat lângă ea. Detalii cutremurătoare despre crimă

Caz cutremurător în Iași! Scene surprinse dintr-un film de groază s-au petrecut la Iași, unde o femeie a fost ucisă cu brutalitate chiar de către iubitul său. Cum s-a ajuns la acest lucru?

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece iubita înainte de culcare, după care acesta s-a așezat în pat, înapoi lângă ea. Ucigașul a adormit, ulterior, în pat cu iubita sa moartă.

Aceste detalii vin chiar de la bărbatul în cauză, el fiind și cel care a sunat la Poliție pentru a anunța moartea femeii. Criminalul a apelat la numărul unic de urgență pentru a raporta faptul că și-a găsit iubita moartă în pat. La telefon, însă, el nu le-a transmis celor de la Poliție că el este de fapt autorul odioasei crime din dormitor. Faptele bărbatului au fost confirmate ulterior de autorități.

 

Crima odioasă din dormitor

Se pare că tragedia s-a întâmplat chiar sub ochii fiului celor doi concubini. Minorul a fost de față atunci când tatăl său și-a sugrumat mama până când aceasta rămas fără suflare. După ce a bătut-o, individul a ucis-o fără milă, după care s-a așezat în pat lângă ea. Bărbatul a anunţat Poliţia dimineaţă, după ce s-a trezit lângă trupul neînsufleţit al femeii.

Bărbatul care a recurs la această crimă odioasă riscă 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
Bărbatul care a recurs la această crimă odioasă riscă 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Ieșeanul este acum în arest preventiv timp de 30 de zile. Polițiștii susțin că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice atunci când a recurs la acest gest lipsit de scrupule. Se pare că o ceartă a fost cea care a declanşat calvarul. Scenele inumane au avut loc în comuna Şipote, potrivit spynews.ro.

.”Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a propus arestarea preventivă a inculpatului D.A., cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. S-a reținut că, pe 23 noiembrie 2019, în timp ce se afla în locuința din Satul Nou, comuna Șipote, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat, peste corp, multiple lovituri cu picioarele și cu o bucată din lemn concubinei sale, în prezența fiului minor al acesteia, după care a sugrumat-o, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

În urma crimei oribile, bărbatul riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat.

Urmăriți Playtech.ro și pe