Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal: ”Este o situație tristă!”

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal: ”Este o situație tristă!”
Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a dezvăluit ce se întâmplă cu criminalul din Caracal în închisoare.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă?

Înainte de fi prins, Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de familia sa și practicând mecanică auto, taximetrie neautorizată, dar și diverse munci necalificate ziliere. Nepăsător și rece, muncea în haosul curții sale unde se presupune că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal: ”Este o situație tristă!”
Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă

Tot aceeași atitudine a avut-o și când a fost prins de oamenii legii, însă situația s-a schimbat pe parcurs. De când a început un dialog cu anchetatorii, acesta le-a expus doleanțele sale. Este revoltat din cauza curățeniei din închisoare, se plânge des colegilor că lenjeria de pat nu este schimbată și că mâncarea este prea acră. Drept urmare, a depus o reclamație în cadrul Arestului Central.

”Nu și-a luat la un moment dat medicamentele și…”

În timp ce suferă în închisoare din cauza condițiilor, atunci când poartă discuții cu avocatul său, Claudiu Lascoschi, plânge și pare cuprins de remușcări. „El are regrete, plânge, se gândeşte la familiile victimelor şi la familia lui”, a declarat apărătorul lui Dincă.

„A început să conștientizeze la un moment dat. Cred că a avut şi o problemă pentru că nu și-a luat la un moment dat medicamentele şi este posibil ca şi din acest motiv să fi ajuns în această tristă situaţie în ceea ce priveşte evenimentele tragice”, a mai spus avocatul.

”El e boierul anchetei”

Cât despre avocatul familiei Melencu, el e de părere că atitudinea lui Dincă este similară cu cea a unui boier care dă indicații în stânga și dreapta.

„El este boierul anchetei. A pus anchetatorii în situații stânjenitoare. Are o bucurie lăuntrică, se crede un VIP. Este infernal ce face. Își bate joc.Stă pe scăunel și se uită cum caută ofițerii caută în gunoaie. Dă indicații după cum îi vine lui. Apoi vrea să mănânce, vrea apă, trebuie să i se tragă copertina să fie umbră”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI