Un bărbat a fost ucis de către propriul fiu în sediul firmei pe care o dețineau. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Un bărbat a fost ucis de către propriul fiu în sediul firmei pe care o dețineau. De la ce a pornit conflictul între cei doi
Un tânăr și-a ucis tatăl în urma unui conflict

Un bărbat din Constanța a fost ucis de către fiul său după ce s-ar fi certat din cauza unei probleme pe care ar fi avut-o la fabrica de ulei pe care cei doi o dețin. După ce și-a înjunghiat tatăl, a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut.

Tată ucis de propriul fiu

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la anumite probleme cu fabrica de ulei pe care cei doi o administrează și o dețin împreună. Cei doi ar fi avut niște discuții mai aprinse, iar la un moment dat situația a escaladat prea mult, bărbatul de 66 de ani luând un cuțit cu care l-ar fi tăiat pe fiul lui de 38 de ani în zona mâinii.

Cel din urmă a luat și el același cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe tatăl său în zona gâtului. După ce a realizat ce a făcut, a sunat singur la 112 pentru a le povesti oamenilor legii de întâmplare. Polițiștii au ajuns repede la fața locului și l-au reținut pe agresor. La locul cu pricina au ajuns câteva secunde mai târziu și medicii.

Din păcate, nu au mai putut salva viața bărbatului de 66 de ani și au fost nevoiți să constate decesul. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar bărbatul de 38 de ani va fi dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a spânzurat

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și-a ucis concubina, apoi s-a spânzurat. Cei doi au fost găsiți fără suflare de către fiul femeii, pe care îl are dintr-o relație anterioare. Acesta a sunat la 112 și a anunțat că l-a găsit pe concubinul mamei sale spânzurat, iar pe ea fără viață pe jos.

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat.

La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, anunță IPJ Dolj.

Vecinii spun că cei doi s-au mutat în comună cu 4 ani în urmă și nu i-au auzind niciodată certându-se.