Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți în casă. Anchetatorii spun că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți în casă. Anchetatorii spun că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere
Cuplu găsit mort în casă, în județul Dolj

În cursul zilei de astăzi, o femeie în vârstă de 50 de ani și un bărbat de 49 de ani au fost găsiți fără suflare în locuința lor din județul Dolj, localitatea Mischii. Cei doi ar fi trăit în concubinaj până acum, iar cel care i-a găsit a fost fiul femeii.

Crimă urmată de sinucidere

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un tânăr în vârstă de 27 ani, că două persoane decedate se află într-o casă din localitatea Mischii. La fața locului s-au deplasat oamenii legii care au găsit cadavrul unei femei de 49 de ani și pe bărbatul de 50 de ani, spânzurat. La locul cu pricina au fost chemați și o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Cei doi locuiau în concubinaj, fiind descoperiți de fiul femeii dintr-o relație anterioară. Bărbatul ar fi sugrumat-o pe femeie, apoi și-a pus capăt zilelor. Vecinii spun că nu au auzit scandaluri sau țipete din casa celor doi. Aceștia au mai precizat că s-au mutat în comună în urmă cu 4 ani.

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, transmite IPJ Dolj.

Femeie de 35 de ani, ucisă de fostul concubin

O femeie în vârstă de 35 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de către fostul concubin. După ce a comis oribila crimă, bărbatul a fugit de la locul faptei, crezând că nu va fi prins. Din fericiri, oamenii legii l-au depistat în scurt timp și l-au reținut.

„Astăzi, 4 februarie 2022, ora 19.42, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la decesul unei femeie de 35 ani, din localitatea Zorleni, judeţul Vaslui. Corpul victimei prezenta urme de violenţă”, a transmis IPJ Vaslui.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în zona inimii. Medicii au venit la fața locului însă nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să constate decesul. Suspectul se află acum în custodia poliției și își așteaptă pedeapsa.