Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. Ce spun medicii

Rică Răducanu a fost operat și se simte bine

Medicii de la Spitalul Colentina au oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului a fost operat de prostată și se află în prezent sub tratament cu antibiotice. Dacă evoluția sa va fi bună, ar putea fi externat la începutul săptămânii viitoare.

Rică Răducanu a fost operat și se simte bine

Rică Răducanu a fost internat, miercuri, la Spitalul Colentina din Capitală, după ce a acuzat că se simte rău. A fost supus unor investigații medicale amănunțite și a fost operat de urgență. După ce intervenția chirurgicală a luat sfârșit, cadrele medicale au anunțat că fostul portar al Rapidului este în afara oricărui pericol.

Vineri dimineață, medicii au oferit ultimele vești despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. „Domnul Rică Răducanu a fost operat de şeful Secţiei de Urologie, Victor Cauni. În prezent, starea dânsului este una favorabilă. A primit tratament corespunzător, va fi externat luni sau marţi. (…) Este şi a fost pe cele mai bune mâini. (…) Diagnosticul este unul complicat, dar dacă se intervine la timp, totul merge în direcţia corectă. (…) Primeşte tratament cu antibiotic”, au transmis reprezentanții Spitalului Colentina.

Dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești în care se află internat fostul fotbalist a precizat că acesta și-a păstrat umorul care l-a făcut celebru: „Domnul Răducanu este foarte glumeţ, starea dânsului de spirit şi-o menţine.”

Nu este pentru prima dată când Rică Răducanu are probleme medicale. El s-a mai prezentat la medic pentru analize în acest an, însă de această dată problemele au fost mai grave și a fost nevoie de intervenție chirurgicală.

Rică Răducanu este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial din Mexic, în 1970 performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI