Când se joacă Anglia – România la Campionatul European U21

Când se joacă Anglia – România la Campionatul European U21
Anglia - România se joacă în Grupa C la Euro 2019 U21

Anglia – România este cel de-al doilea meci al tricolorilor în Grupa C la Campionatul European U21. Puștii antrenați de Mirel Rădoi sunt extrem de motivați și încrezători după ce au învins Croația fără drept de apel, cu scorul de 4-1, în primul meci al grupei.

Anglia – România se joacă în Grupa C la Euro 2019 U21. Meciul va fi transmis de TVR

După primul meci jucat la Euro 2019 U21, tricolorii sunt pe primul loc în Grupa C, urmați la egalitate de puncte de Franța. Sunt avantajați de numărul mai mare de goluri marcate: 4-1 pentru România, față de 2-1 pentru Franța. Tinerii lui Mirel Rădoi pot lua o opțiune serioasă pentru calificarea în fazele superioare ale competiției în cazul în care reușesc să scoată un rezultat pozitiv în partida contra Angliei.

Anglia – România se joacă vineri, 21 iunie 2019, de la ora 19:30. Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune TVR 1. Va fi un test important pentru tânăra generație de fotbaliști a României, care va înfrunta o echipă mult mai experimentată decât cea a Croației. A recunoscut-o chiar și selecționerul Mirel Rădoi, care se pregătește deja de marea confruntare.

„Va fi un meci mai greu cu Anglia. Cu tot respectul pentru Croaţia, dar Anglia are un alt ritm de joc. În seara asta ne bucurăm, de mâine vom începe să pregătim partida de vineri”, a declarat Rădoi după meciul cu croații.

Din lotul Angliei U21 fac parte următorii jucători:

Portari: A. Gunn, D. Henderson, F. Woodman

Fundaşi: J. Clarke-Salter, J. Dasilva, L. Kelly, J. Kenny, E. Konsa, F. Tomori, A. Wan-Bissaka

Mijlocaşi: H. Barnes, H. Choudhury, K. Dowell, P. Foden, M. Gibbs-White, J. Maddison, M. Mount, R. Sessegnon

Atacanţi: T. Abraham, D. Calvert-Lewin, D. Gray, R. Nelson, D. Solanke

Tot vineri, 21 iunie, în Grupa C de la Euro 2019 U21 se mai joacă partida Croația – Franța, de la ora 22:00.