Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. S-a zbătut până în ultima clipă pentru a trăi

Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. S-a zbătut până în ultima clipă pentru a trăi
Leo Iorga s-a luptat pentru a trai pana in ultima clipa

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact a murit, azi, 2 noiembrie după o luptă grea cu cancerul. Soția regretatului artist, Paula, mărturisește că acesta s-a luptat până în ultima clipă pentru a trăi. Iată ultimele imagini cu artistul înainte de a trece în neființă.

Leo Iorga s-a zbătut până în ultima clipă pentru a trăi. ”Mă ruga să mai trăiască”

Leo Iorga s-a luptat opt ani de zile cu cancerul
Leo Iorga s-a luptat opt ani de zile cu cancerul

Ultimele imagini cu Leo Iorga îl înfățișează pe marele artist pe patul de spital îmbrăcat într-un halat alb și cu mască pe față. Cea care i-a stat tot timpul alături a fost soția acestuia, Paula. În imagini, Leo pare extrem de slăbit.

Acum ceva timp, Paula a oferit un interviu extrem de emoționat în care spune că s-a rugat pentry sănătatea soțului ei în fiecare zi, pentru ca el să trăiască și să mai cânte.

”Eu? Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugaciuni. Așa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog ca Leo să poată să mai traiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a declarat Paula.

Leo Iorga a iubit viața și i-a plăcut să se distreze, din acest motiv a și luptat timp de opt ani cu multă forță și cu mult curaj cu boala care l-a învins în cele din urmă. Fostul solist al trupei compact suferea de cancer pulmonar.

Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească,  a fost pe 20 septembrie a.c., când, sfindând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație, solistul a făcut audiența prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoție, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: „După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI