Ultimele imagini cu Cristina Țopescu, de pe 25 decembrie 2019. ”Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu”

Ultimele imagini cu Cristina Țopescu, de pe 25 decembrie 2019. ”Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu”
Cristina Țopescu era în viață pe 25 decembrie, atunci când a petrecut alături de o prietenă

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, în seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii și prietenii spun că nu mai știau nimic de ea de pe 19 decembrie, însă se pare că de Crăciun, Cristina ar fi petrecut alături de o prietenă. În acest sens, există mai multe imagini distribuite de cea care pare să o fi văzut în viață pentru ultima oară. După plecarea acesteia, nu se mai știe nimic despre jurnalista găsită fără suflare, deși ultima dată pare să fi sot activă pe WhatsApp în data de 28 decembrie 2019.

Imaginile de pe 25 decembrie cu Cristina Țopescu: ”Așa să o țineți minte!”

Prietena Cristinei Țopescu, cea care îi administrează pagina de Facebook și care a sunat la 112, după ce nu a mai dat de ea, a făcut publice mai multe imagini. Acestea au fost însoțite de un mesaj tulburător, despre prietenii jurnalistei, dar și despre cum să o ținem minte pe aceasta. Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cristina Țopescu, alături de prietena ei, pe 25 decmbrie 2019
Cristina Țopescu, alături de prietena ei, pe 25 decmbrie 2019

Se vede cum Cristina Țopescu, îmbrăcată special pentru masa de Crăciun, se lasă pozată de amica sa. Sunt, din păcate, ultimele imagini cu ea în viață.  ”Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU.  Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, a fost mesajul dur postat de prietena Cristinei Țopescu, alături de ultimele imagini.

Cristina Țopescu, posibil accident vascular

Potrivit unor surse INML, se pare că jurnalista nu a făcut infarct, ci a avut o comoție cerebrală, cel mai probabil. Primele verificări arată că inima i-a fost intactă și urmează să se cerceteze mai amănunțit cauza morții, mergând pe această sursă.

Cristina Țopescu a fost găsită în hainele în care dormea, în pat, învelită. Cel mai probabil, moartea a survenit în timpul somnului. Câinii de care avea grijă erau alături de ea, în pat, iar doi dintre aceștia par să fi murit, în zilele în care stăpâna lor nu s-a mai putut ocupa de ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI