Ce rude mai avea Cristina Țopescu în viață. De ce nimeni nu a căutat-o atâta timp

Ce rude mai avea Cristina Țopescu în viață. De ce nimeni nu a căutat-o atâta timp
Ce rude mai avea Cristina Țopescu în viață

Jurnalista Cristina Țopescu a murit duminică,12 ianuarie. Ce rude mai avea în viață? De ce nimeni nu a căutat-o atâta timp? Șir de blesteme.

Ce rude mai avea Cristina Țopescu în viață?

Fosta realizatoare TV Cristia Țopescu a fost găsită moartă în propria casă din Otopeni duminică seară, 12 ianuarie. O vecină a alertat poliția cu privire la faptul că nu o mai văzuse pe vedeta TV de aproximativ trei săptămâni. Sfârșitul? Crunt și plin de întrebări, precum au fost și ultimii ani ai familiei Țopescu.

În data de 15 mai 2018, celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu, tatăl fostei prezentatoare, și-a dat ultima suflare la Spitalul Elias, în ziua în care fiul său cel mare, Cristi, împlinea 42 de ani. La un an și opt luni, se stinge singură, în depresie, Cristina. Aceasta ținea legătura cu Cristian, însă din cauza stării de spirit, în ultima perioadă, s-a izolat de el. De altfel, oamenii apropiați știau că are depresie și nu o vizitau tocmai pentru a o nu inoportuna.

Carieră impresionantă

Cristina Țopescu a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România. A intrat pe sticlă în anul 1979, când a apărut în emisiuni pentru copii.

Ce rude mai avea Cristina Țopescu în viață. De ce nimeni nu a căutat-o atâta timp
Cristina și Cristian Țopescu

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, ”Focus”. În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.

Drama vieții

15 mai 2018, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, tatăl jurnalistei, murea în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Acesta suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet. Omul de televiziune a decedat în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil, lăsând în urmă trei copii și o soție îndurerată.

Cristina Țopescu a avut un dialog emoționant, în direct, cu acesta. În aprilie 2017, în cadrul emisiunii pe care o realiza la Antena 3, ”Dincolo de știri”, vedeta TV a spus ”Televiziunea mi l-a răpit pe tata”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI