Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. Ce au observat prietenii de pe rețelele de socializare

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. Ce au observat prietenii de pe rețelele de socializare

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese văzută de trei săptămâni, iar o vecina a fost cea care a intervenit și a alertat autoritățile. Ultima imagine postată de aceasta pe rețelele sociale coincide cu data semnalată și polițiștilor. Jurnalista a decedat la vârsta de 59 de ani, în locuința sa, din orașul Otopeni.

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață

Fanii Cristinei Țopescu au avut un șoc atunci când au aflat despre decesul jurnalistei. De asemenea, în ultima postare a acesteia de pe rețelele sociale, prezentatoarea era cu zâmbetul pe buze și arăta foarte bine. Nu dă semne că ascunde vreo suferință medicală de vreun tip sau că viața urmează să îi fie curmată, fiind prezentă alături de câțiva invitați dintr-o emisiune. Mai mult, aceasta afișa o mină optimistă în fotografia pe care le-a împărtășit-o prietenilor săi virtuali, de pe Facebook.

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. Ce au observat prietenii de pe rețelele de socializare
Cristina Țopescu a postat ultima poză pe Facebook (stânga) pe 18 decembrie 2019

Poza a fost postată pe data de 18 decembrie, iar de atunci jurnalista nu a mai fost activă în mediul online. Este, de altfel, și ultima poză cu Cristina Țopescu în viață. În poză este alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu. Polițiștii au mai dezvăluit și că aceasta era îmbrăcată în haine de seară atunci când a fost găsită, dar și că ar fi mers la culcare și nu s-ar mai fi trezit.

„Cu doi oameni dragi mie si voua prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am facut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți.”, a scris Cristina Țopescu, alături de poză.

Ce au observat prietenii de pe rețelele de socializare

Cristina Țopescu nu a mai fost văzută de trei săptămâni și vecinii au anunțat poliția, pentru că nu mai știau nimic de aceasta. Urmează să fie efectuată și o expertiză medico-legală în cazul decesului său. Tot în mediul online, o femeie s-a sesizat și a postat un mesaj, susținând că este vecina și prietena Cristinei Țopescu. Ar fi cea care a sunat la 112, pentru că realizatoarea TV nu mai răspundea la telefon, de câteva zile.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, a fost anunțul oficial formulat polițiști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI