Ultimele cuvinte ale lui Ion Dolănescu l-au marcat pe Dragoș, fiul lui: „Parcă ieri l-am văzut pentru ultima oară”

Ultimele cuvinte ale lui Ion Dolănescu l-au marcat pe Dragoș, fiul lui: „Parcă ieri l-am văzut pentru ultima oară”
Dragoș Dolănescu, mărturii emoționante despre tatăl său

Dragoș Dolănescu și-a amintit din nou de moartea tatălui, tragedie care l-a marcat pe viață. Acesta a dezvăltui faptul că ultimele momente petrecute alături de regretatului artist îi vin și acum în minte. Bărbatul a rememorat recent câteva din multele amintiri fericite alături de părintele său.

Ultimele cuvinte ale lui Ion Dolănescu: Dragoș este marcat de vorbele tatălui

Dragoș Dolănescu este fiul cel mic al lui Ion Dolănescu. Acesta a retrăit ultima binecuvântare primită de la el, dar și câteva momente frumoase în care se afla alături de regretatul mare artist care a murit pe 19 martie 2009. Bărbatul a povestit cum părintele său își serba zilele de naștere chiar și trei zile și avea mereu casa plină de oaspeți pe care îi trata exemplar.

Pe data de 25 ianuarie, interpretul de muzică populară ar fi trebuit să împlinească 78 de ani. Din păcate, acum se împlinesc 13 ani fără talentul său, iar Dragoș își amintește totul de parcă s-ar fi întâmplat ieri.

„Pentru mine este cum ar fi ieri. Parcă ieri l-am văzut pentru ultima oară pe tata. Îmi rămâne în memorie chiar și vocea lui, persoana lui, cum vorbea, cum se exprima, cum trecea prin viață, la ce oră se trezea, cum râdea, cum cânta. Rămâne întipărit în creier... și atunci, pentru mine parcă a fost ieri când mi-am luat ”La revedere” și i-am cerut să mă binecuvânteze înainte să plec, și după aceea a murit la 15 zile”, a povestit acesta.

„Amintiri frumoase am cu tata o mulțime”

Dragoș Dolănescu a mărturisit că are multe amintiri frumoase alături de tatăl său, iar printre ele este chiar prima zi în care l-a văzut. Cea care i-a dat viață l-a adus în țară pentru a-l cunoaște pe tatăl său, la începutul anilor ’80. De asemenea, el rememorează și zilele petrecute la Mamaia, în timp ce artistul era prin stațiuni, în turneu.

„Amintiri frumoase am cu tata o mulțime. Mai ales prima oară când l-am cunoscut. Mama m-a dus de copil să-l cunosc pe tata. Vorbim de începutul anilor 80, după aceea, vara când mergeam cu el la Mamaia…El se ducea în turneu prin stațiuni si eu stăteam cu familia în hotel, iar în timpul zilei stăteam cu tata pe plajă.

Acolo în casă, la tata, am avut ocazia să cunosc oameni de toate categoriile: politicieni, sportivi, oameni din lumea culturii și a artei, dar și a științei românești… Pe toți pe care i-am cunoscut, îi datorez acest lucru tatălui meu.”, a detaliat moștenitorul lui Ion Dolănescu. (Sursa: click.ro)

Fostul deputat a dezvăluit că de ziua tatălui lui era o mare veselie în casă. Toți se adunau să îi ureze toate cele bune, se bucurau alături de el de ziua de sărbătoare, mâncarea era pe măsură, iar distracția nu lipsea niciodată. Dragoș a reușit ca în tot acest timp să intre în lumea bună și să cunoască la casa tatălui oameni din toate domeniile.