Probleme pentru Dragoș Dolănescu. Politicianul e furios: ”Sper să nu-l dezgropi pe tata!” EXCLUSIV

Probleme pentru Dragoș Dolănescu. Politicianul e furios: ”Sper să nu-l dezgropi pe tata!” EXCLUSIV
Probleme pentru Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu și Ionuț Petrescu se află, de câteva zile, într-un acid duel al declarațiilor. După ce Dragoș ne-a precizat că acest bărbat nu este nicidecum fratele său vitreg, Ionuț Petrescu a cerut un test ADN, în regim de urgență, pentru a clarifica lucrurile. Contactat de reporterii Playtech.ro, Dragoș Dolănescu i-a replicat: ”Sper să nu-l dezgropi pe tata, pentru acest test!”. Ion Dolănescu a încetat din viață acum 12 ani, în urma unui infarct.

Dragoș Dolănescu:”Tatăl lui biologic e un domn de la Primăria Capitalei”

Dragoș Dolănescu a încheiat, după opt ani, războiul cu Ionuț Dolănescu, fratele mai mare, pe moștenirea de un milion de euro, lăsată de regretatul lor tată, însă în celebra familie a izbucnit alt război de proporții. Ionuț Petrescu, fiul lui tanti Flori, fosta bucătăreasă și confidentă a lui Ion Dolănescu, susține că sunt mari șanse ca și el să fie fiul solistului.

Șocanta mărturisire nu are însă o bază solidă. Zilele trecute, Dragoș a făcut declarații, în exclusivitate pentru Playtech.ro, referitor la acest subiect delicat:

”Ionuț Petrescu poate că este un frate spiritual, dar, din păcate pentru el, trebuie să-i spun că nu-i fratele meu. Tatăl lui biologic este un domn de la Primăria Capitalei, în niciun caz Ion Dolănescu, chiar dacă lui i-ar plăcea asta foarte mult, sunt, totuși, situații diferite. Pe tanti Flori, mama lui, care a lucrat la noi în casă, am respectat-o mereu.

Dar tata nu a avut o relație de dragoste cu ea. Alăturați poza lui Ionuț Petrescu și a bărbaților din familia Dolănescu, uitați-vă la trăsături, și veți vedea că sunt caracteristici total diferite, din punct de vedere biologic”.

Ionuț Petrescu: ”Solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului ADN”

Urmare a acestor declarații, Ionuț Petrescu a cerut, în urmă cu două zile, efectuarea unui test ADN, în regim de urgență, pentru clarificarea lucrurilor:

”Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii Ionuț și Dragoș și unul dintre frații marelui artist. Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, că a locuit în casa domniei sale. Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a menționat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

 Dragoș Dolănescu: ”Nu vin din Costa Rica, pentru testul ADN!”

La aflarea veștii că Ionuț Petrescu cere cu insistență un test ADN, Dragoș i-a dat replica, prin intermediul Playtech.ro:

”Sper să nu-l dezgropi pe tata, pentru acest test, nu sunt de acord cu asta! Și nici nu vin din Costa Rica, pentru analize, să mergi cu frati-miu, Ionuț Dolănescu, că tot pozai împreună cu el și erați amici”.

Ionuț Dolănescu: ”Tatăl meu a iubit copiii, nu i-a ascuns niciodată de ochii lumii!”

Dar nici Ionuț Dolănescu nu este de partea lui Ionuț Petrescu:

”Am precizat, în repetate rânduri, că Ionuţ Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu. Într-adevăr, mama sa, Flori Petrescu, a fost bucătăreasa tatălui meu, însă aceasta, Dumnezeu să o ierte, întreaga viaţă a infirmat ştirile false răspândite de fiul său cu privire la o presupusă legătură cu tatăl meu, Ion Dolănescu.

Tatăl meu a iubit florile şi copiii pe care nu i-a ascuns niciodată de ochii lumii”, a menționat Ionuț Dolănescu, pentru Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI