Ultima postare a lui Petrică Mîțu Stoian pe Facebook e halucinantă. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Ultima postare a lui Petrică Mîțu Stoian pe Facebook e halucinantă. Ce mesaj le-a transmis fanilor
Care a fost ultima postare a lui Petrică Mîțu Stoian, pe contul artistului de Facebook

Vestea pierderii lui Petrică Mîțu Stoian a adus multă tristețe în lumea muzicii populare românești. Din păcate, artistul, care era îndrăgit de mulți, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, la vârsta de 61 de ani. Cântărețul, care în urmă cu doar câteva zile luase parte la filmările pentru Revelionul din decembrie, a suferit complicații post-Covid. În ultima postare a lui Petrică Mițu Stoian, pe pagina sa de Facebook, artistul a lăsat un mesaj halucinant fanilor săi. Parcă și-ar fi prevestit decesul.

Ce a scris Petrică Mîțu Stoian, în ultima postare pe Facebook

Artistul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață ieri, 6 noiembrie, iar vestea morții sale a adus tristețe în sufletul celor care l-au cunoscut. Cântărețul dezvoltase bronhopneumonie în urma infecţiei cu coronavirus și ajunsese în șoc septic, care i-a adus și decesul. Cu zece zile înainte de tragedie însă, Petrică Mîțu Stoian făcuse ultima sa postare pe Facebook, care pare să fi prevestit moartea artistului.

Cântărețul de muzică populară a trecut la cele sfinte, însă nu înainte de a lăsat în urma sa un mesaj pentru fanii săi. De asemenea, cei care l-au îndrăgit, își vor putea alina durerea cu melodiile artistului, care pare să fi simțit că își va găsi sfârșitul. Ultima postare a lui Petrică Mîțu Stoian i-a tulburat pe fani, după ce cântărețul a scris un text inspirațional alături de melodia sa „De-aș mai fi băiat o dată”. Și în data de 24 octombrie, artistul de muzică populară publica melodia „Inima-mi spune că mor”.

Profitați din plin de momentele vieții!, scria Petrică Mîțu Stoian.

Cristian Pomohaci regretă pierderea prietenului său

Unul dintre artiștii care l-au cunoscut pe regretatul cântăreț și-a exprimat tristețea în urma pierderii suferite. Cristian Pomohaci a publicat pe contul său de Facebook o ultimă filmare în care apare alături de celebrul cântăreț de muzică populară.

Un crâmpei de la filmările de… alaltăieri!!! Merită să-L rugăm toți pe Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe Petrică Mîțu Stoian, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.

Artistul s-a stins din viață din cauza unor probleme medicale post-Covid

Petrică Mîţu Stoian se stingea din viaţă în urmă cu o seară, la Spitalul de Urgenţă din Reşita, în urma unor complicaţii după infecţia cu Covid. Dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, declara că artistul a încetat din viaţă în urma unui şoc septic.

Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat, a explicat medicul Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI