Ce ar fi pățit Petrică Mîțu Stoian după ce s-a internat la clinica privată. Niculina Stoican face dezvăluiri

Ce ar fi pățit Petrică Mîțu Stoian după ce s-a internat la clinica privată. Niculina Stoican face dezvăluiri
Niculina Stoican a făcut mărturisiri despre ultimele zile de viață ale lui Petrică Mîțu Stoian

Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a venit ca un trăznet pentru vedetele din România care l-au apreciat, dar și pentru fanii care l-au iubit și i-au fredonat piesele de-a lungul timpului. Niculina Stoican este profund îndurerată, așa că a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale artistului.

Ce probleme avea Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican a mărturisit ce i s-a întâmplat

Petrică Mîțu Stoian și-a dat ultima suflare la Spitalul de Urgență din Reșița, în timp ce se afla la secția de Terapie Intensivă. Regretatul solist fusese mutat dintr-o clinică privată, ținând cont că starea lui de sănătate nu era una foarte bună. Acesta urma un tratament post-covid.

Aristul câștigase lupta cu virusul care a făcut ravagii într-o lume întreagă, însă boala și-a pus amprenta asupra lui. Medicii au făcut eforturi imense pentru ca acesta să fie salvat, însă organismul lui a cedat în urma unui șoc septic. Decesul lui i-a șocat pe artiștii de muzică populară din țară.

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian împărtășeau o frumoasă prietenie, așa că interpreta de muzică populară nu își poate reveni din șoc. Artista este profund îndurerată și nu își poate abține lacrimile, așa că abia a reușit să povestească ce s-a întâmplat cu solistul.

„În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol”

Se pare că regretatul solist de muzică populară ar fi avut probleme cu inima, așa că tratamentul i-ar fi agravat starea de sănătate. De asemenea, Niculina Stoican a povestit că acesta urma să fie mutat la București, însă organismul său a cedat înainte ca acest lucru să se întâmple.

„Sunt goală. În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol. Nu am cuvinte, nu îmi găsesc cuvintele. Toată după-amiaza am stat de vorbă cu sora lui. Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine.

Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui.

El a fost la filmări, era foarte bine, era foarte bine. Eu am stat toata ziua pe telefon cu sora lui. Primisem telefon de la București, au fost oameni interesați de ce se întâmplă cu el.

Au venit cu sprijinul pentru transport pentru un elicopter care să-l ia mâine dimineață și să-l aducă la București, dar nu a mai rezistat. Nu-mi revin. Doamne-ajută tuturor!”, a spus Niculina Stoican pentru WOWbiz.