Ce urma să facă Petrică Mîțu Stoian pe 10 noiembrie. Elena Merișoreanu i-a mărturisit planurile

Ce urma să facă Petrică Mîțu Stoian pe 10 noiembrie. Elena Merișoreanu i-a mărturisit planurile
Unde trebuia să meargă Petrică Mîțu Stoian pe 10 noiembrie

Artiștii își strigă durerea după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Cunoscutul solist de muzică populară și-a dat ultima suflare în urma unor complicații post-covid. Acesta avea planuri pentru următoarele zile, după cum a recunoscut, îndurerată, Elena Merișoreanu.

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 10 noiembrie

O țară întreagă îl plânge pe regretatul Petrică Mîțu Stoian, iar din ce în ce mai mulți artiști își transmit mesajele de adio pentru acesta. Elena Merișoreanu și solistul împărtășeau o relație frumoasă de prietenie, așa că vedeta nu își poate reveni din șoc de când a aflat veștile.

„Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’.

Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui.

La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.”, a spus Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

„Trebuia să ne vedem la filmări”

În urmă cu doar câteva zile, Petrică Mîțu Stoian a participat la filmările pentru Revelionul 2022, ținând cont că el nu rata niciodată un astfel de eveniment. Vedetele care au fost alături de acesta la respectivul proiect, precum Mirela Vaida, au fost îndurerate când au aflat veștile tragice.

De asemenea, Elena Merișoreanu nu își poate abține lacrimile de când a aflat că solistul a decedat. Interpreta de muzică populară și regretatul artist trebuiau să se întâlnească pe 10 noiembrie, ținând cont că participau la anumite filmări pentru Antena 1.

„Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1.

Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas.

Era un coleg atât de bun, dragul de el. Nu avea dușmănie pe nimeni. Spunea să ii cânte toată lumea piesele, ca de aceea le-a făcut! Îmi pare extrem de rău, condoleanțe familiei!”, a adăugat interpreta de muzică populară.