De ce Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, de fapt. S-a aflat acum: ”De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”

De ce Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, de fapt. S-a aflat acum: ”De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”
S-a aflat motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat o țară întreagă îndurerată. Lumea muzicii românești a pierdut un mare artist. Acesta a murit la Spitalul de Urgență din Reșița, la secția de Terapie Intensivă, după ce organismul i-a cedat în urma unui șoc septic.

Petrică Mîțu Stoian, plâns de o țară întreagă. Ce dezvăluiri au fost făcute despre viața artistului

Petrică Mîțu Stoian și-a dedicat viața scenei și a preferat să stea departe de diferite scandaluri. Acesta nu a oferit foarte multe detalii despre viața lui amoroasă de-a lungul anilor, preferând să fie discret și să își ducă luptele în privat în timp ce fanii săi erau bucuroși să îl vadă de fiecare dată.

Regretatul solist de muzică a avut o căsnicie alături de Carmen Mihaela, care a durat 16 ani. Cei doi s-au despărțit de comun acord în 2012, apoi au mers în instanță și au divorțat. După acest eșec în dragoste, Petrică Mîțu Stoian nu s-a recăsătorit și nici nu a avut copii cu o altă persoană.

De asemenea, magistrații de la Judecătoria Târgu Jiu au admis divorțul încă de la primul termen, ținând cont că regretatul artist și fosta lui parteneră nu au avut copii.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie.”, mărturisea el, pe atunci, la un post de televiziune, potrivit Cancan.

De ce s-au despărțit Petrică Mîțu Stoian și fosta soție

Problemele în căsnicia lui Petrică Mîțu Stoian au început în momentul în care acesta s-a mutat la Craiova după ce a părăsit Ansamblul ‘Doina Gorjului’. Soția lui a rămas la Târgu Jiu, astfel că distanța i-a făcut pe cei doi soți să se gândească la o despărțire.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm.

Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.”, mai dezvăluia acesta în trecut.

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii. Care este motivul

Mulți se întreabă de ce Petrică Mîțu Stoian nu și-a dorit moștenitori. Acesta explica, la un moment dat, că niciodată nu i-au plăcut copiii, așa că nu regretă faptul că nu a devenit tată.

 „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat.”, spunea el.

“El regreta că nu a lăsat un urmaş. Dar se simţea împlinit. Nu îşi mai dorea nimic, voia să vadă lumea, atât! Era foarte iubit de lume iar asta îi aducea fericire. Era plin de viaţă şi în afară scenei, era mereu pus pe soţii”, a mărturisit Enceanu la România TV.