Cristina Țopescu mai are doi frați, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Țopescu

Cristina Țopescu mai are doi frați, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Țopescu

Duminică seară, agenții de la Inspectoratul de Poliție Ilfov au relatat că au fost solicitați de către vecini să vadă ce se întâmplă cu Cristina Țopescu. Jurnalista nu mai fusese văzută de trei săptămâni și moartea sa a fost confirmată, pe 12 decembrie, de către oamenii legii. Chemați la fața locului, aceștia au putut doar să constate decesul care survenise cu mai multe zile în urmă.

Cristina Țopescu mai are un doi frați, vitregi

Cristina Țopescu mai avea doi frați, ambii vitregi, ce au rezultat din relațiile anterioare ale tatălui său, Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv s-a stins pe data de 15 mai 2018 și mai avea încă doi copii, pe Cristian și pe Sebastian. Mezinul familiei s-a născut în București și devenea student în Viena, Austria, cu câțiva ani în urmă.

Cristina Țopescu mai are un doi frați, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Țopescu
Cristina Țopescu mai avea doi frați vitregi, prezenți în imagine, alături de tatăl lor, regretatul comentator Cristian Țopescu

Prezentatoarea TV a fost primul copil al lui Cristian Țopescu, fiind rezultată din prima căsnicie a acestuia cu Rodica. Acesta mai fusese însurat și cu Rosemarie, care i-a oferit un fiu, pe Cristi, fiind copilul din a doua căsnicie. Cristian Țopescu a decedat chiar în ziua în care fiul său mijlociu a împlinit vârsta de 42 de ani, marcând astfel un moment trist.

Cine sunt copiii lui Cristian Țopescu?

Fratele vitreg cel mic al Cristinei Țopescu a rezultat în urma căsniciei tatălui lor cu Christel Ungar, cea care era mai tânără cu 29 de ani decât acesta. S-au căsătorit când Cristian Țopescu avea 61 de ani, iar Christel 32 și aceasta i-a fost alături până în ultima clipă. În urma căsniciei cu ea a rezultat Sebastian. Acesta s-a născut în Capitală, iar din 2017 a devenit student al Universității din Viena, potrivit celor de la click.ro.

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am văzut… din ce în ce mai rar”, își amintea Cristian Țopescu, cu câțiva ani în urmă, într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI