Tzancă Uraganul a renunțat la lux. Unde a ajuns să doarmă de o lună, deși câștigă un sac de bani la evenimente

Tzancă Uraganul a renunțat la lux. Unde a ajuns să doarmă de o lună, deși câștigă un sac de bani la evenimente
Unde locuiește Tzancă Uraganul. Fanii au fost uluiți

Tzancă Uraganul a decis să renunțe la casele sale ce valorează un milion de euro și să se mute într-un loc surprinzător! Manelistul este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de petrecere, așa că reușește să câștige sume uriașe de bani, dar luxul nu îl mai atrage.

Tzancă Uraganul, decizie surprinzătoare. Unde locuiește acum

Tzancă Uraganul nu duce lipsă de evenimente, mai ales pentru că, în ultima perioadă, cântărețul a reușit să cunoască un succes răsunător și să fie invitat pe la fel și fel de petreceri. Acesta strânge o mică avere după fiecare apariție a sa, dar banii nu îl dau pe spate.

Manelistul locuiește într-o autorulotă de aproximativ o lună. Acesta a decis să își cumpere o astfel de mașină din Germania, iar de atunci își petrece timpul în acest loc. Totuși, nu mulți știu care este motivul din spatele deciziei surprinzătoare.

Cântărețul ar putea să stea la un hotel, dar s-a gândit să salveze foarte mult timp pentru a participa la numeroase evenimente după ce pandemia de coronavirus le-a pus bețe în roate artiștilor, iar evenimentele au fost anulate sau amânate.

Ce sacrificii face Tzancă Uraganul pentru fanii săi. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Acesta și-a reluat activitatea și a fost asaltat cu diverse cereri pentru nunți, așa că are concerte aproape în fiecare zi, mulți dorindu-și să îl audă cântând live cele mai cunoscute melodii ale sale. Astfel, Tzancă Uraganul a plecat într-un soi de turneu național destinat evenimentelor.

Manelistul și-a dat seama rapid că nu are destul timp pentru a onora toate cererile pentru diverse petreceri, așa că și-a achiziționat o autorulotă pentru a se deplasa mult mai repede și a angajat doi șoferi pentru a se asigura că fanii săi nu o să rămână dezamăgiți.

Cât costă rulota în care stă Tzancă Uraganul. Suma este imensă

Acesta petrece mult timp în rulota achiziționată, oprindu-se doar să mănânce. Mulți nu ar face asemenea sacrificii, dar Tzancă Uraganul își dorește să fie prezent în cât mai multe locuri. Ba chiar, acesta s-a dezobișnuit și de dormitul în alte locuri, cum ar fi hotelurile.

„De atâta stat în caravană, când am dormit la hotel visam că face dormitorul viraj la stânga, jur.”, le-a transmis Tzancă Uraganul fanilor săi.

Totuși, o astfel de mașină nu este deloc ieftină. Rulota pe care o deține Tzancă Uraganul este listată la prețul de 50.000 de euro, la mâna a doua, pentru că este dotată cu pat, bucătărie, loc de luat masa, încălzire, aer condiționat și toaletă, potrivit WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI