Tzancă Uraganu este în stare de șoc. Cum i-a fost vandalizat bolidul manelistului. L-a costat 300.000 de euro

Tzancă Uraganu, zile grele. Cei care îl ividiază i-au vandalizat mașina

Tzancă Uraganul are o viață frumoasă, dar problemele apar atunci când vine vorba despre bolidul său de lux, susține acesta. Recent, mașina sa în valoare de 300.000 de euro a fost vandalizată. Cine i-a făcut așa ceva și care ar fi fost motivul?

Tzancă Uraganul, în stare de șoc. Cineva i-a vandalizat bolidul de 300.000 de euro

Tzancă Uraganul trece printr-o perioadă zbuciumată. Din păcate, deși pe plan profesional și sentimental îi merge excepțional, există cineva care îi face zile fripte. Dacă în urmă cu puțin timp și-a pierdut permisul pentru că nu avea actele necesare actualizate, acum cineva i-a vandalizat mașina. Autovehiculul în valoare de 300.000 de euro a fost mânjită cu frișcă, muștar și ketchup.

„Sincer, chiar nu știu cine a vrut să facă treaba asta. Nu este normal. Nu se poate așa ceva. Ketchup, muștar și frișcă. NU au făcut rabat de la nimic. Uragane, dispari. Mă văd magician? Mă văd magician să dispar? Probabil că motivul a fost de la melodia nouă. A făcut mare deranj public!”, a spus cunoscutul cântăreț, la Acces Direct.  Motivul acestui episod se pare că ar fi invidia enormă a unora pe reușitele lui. De curând, Tzancă Uraganu a scos o piesă care a fost extrem de bine primită de fanii săi. Cu toate că știe că astfel de evenimente vor mai veni, artistul nu se se va opri din cântat.

Cei care îl invidiază i-au vandalizat mașina de 300.000 de euro
Cei care îl invidiază i-au vandalizat mașina de 300.000 de euro

„Nu sunt mulțumit de ce se întâmplă acum”

„Sunt mulțumit de melodie, dar nu sunt mulțumit de ce se întâmplă acum. Atâta vreme cât îți stă bine când cânți acea melodie, nu mai contează. Foarte multe melodii de la noi sunt copiate și puse texte din alte țări. Mai bine fac o melodie în varianta mea. Dacă oamenii mă apreciază, merg înainte. Dă-i Cezarului, ce-i al Cezarului. Acum voi cânta în ciuda oamenilor… care mi-au dat cu ketchup”
Tzancă Uraganu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI