Tudor Chirilă, atac dur la PNL. „Începe să mi se confirme bănuiala!” Vedeta PRO TV e foc și pară

Tudor Chirilă, atac dur la PNL. „Începe să mi se confirme bănuiala!” Vedeta PRO TV e foc și pară
Tudor Chirilă, atac dur la PNL pe contul personal de Facebook

Tudor Chirilă a lansat un atac dur la adresa PNL, după ce liberalii au decis, în ședința Biroului Executiv, să primească în formațiunea politică parlamentarii plecați din Pro România și filialele ai căror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta. „Probabil că asta este viziunea despre o Românie normală a lui Ludovic Orban”, a scris vedeta Pro TV pe Facebook.

Tudor Chirilă, atac dur la PNL pe contul personal de Facebook

Liberalii au decis să primească în partid pe parlamentarii plecați din Pro România și filialele ai căror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta. Astfel, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu au ajuns membri în conducerea centrală.

„E un pas normal. Au luat această decizie de a veni în PNL și să rămână de partea sănătoasă a mediului politic, nicidecum să rămână rătăciți pe la ușile PSD”, a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței.

Decizia liberalilor l-a înfuriat pe Tudor Chirilă, care a atacat PNL într-o postare pe contul personal de Facebook.

„Începe să mi se confirme bănuiala că PNL nu își dorește alegeri anticipate decât ca să conserve un vot anti PSD și să beneficieze de avantajul electoral actual. Dar ce face PNL acum? Păi, primește în partid doi parlamentari de la PRO România, partidul lui Ponta care speră că va putea să reconstruiască mentalitatea PSD într-un pachet nou, orbitor. Nu le-a mers acolo, iar acum șobolanii părăsesc corabia. Pentru cine nu știe, Daniel Constantin era mâna dreaptă a lui Voiculescu la Partidul Conservator, acum ceva vreme. După care a trecut un pic pe la ALDE și apoi a ajuns la Ponta. Pentru ca acum să-și cumpere un loc în PNL cu votul anti Dancilă pe care l-a dat în Parlament.

PNL zice că luptă pentru o Românie normală. Lozinci de adormit copiii. Traseismul politic este imoral și nu este justificat nici măcar de trântirea unui guvern ca PSD. Pentru că dacă prețul pentru căderea PSD-ului este să-ți populezi partidul cu impostori, incompetenți sau oportuniști, atunci suntem în același loc. Probabil că asta este viziunea despre o Românie normală a lui Ludovic Orban. O Românie în care ei se fac că guvernează, dar în realitate nu urmăresc altceva decât un mandat de patru ani în care să-și facă jocurile.

Am înteles asta destul de repede din abordarea nesănătoasă și incertă a capitolului educație (am să vă povestesc zilele următoare experiența mea cu PNL pe tema asta). Ceea ce nu a înțeles PNL este că acest comportament față de aștepările Românilor le va aduce din nou proteste de stradă. Destul de curând. Dar pe ei nu de asta îi doare, ci să-și “întărească” partidul cu “oameni noi”.

PS. De alegerile în două tururi se aude ceva?”, a scris juratul de la Vocea României pe rețeaua socială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI