Care este numele din buletin al lui Tudor Chirilă. Juratul PRO TV a dezvăluit cum îl cheamă de fapt

Care este numele din buletin al lui Tudor Chirilă. Juratul PRO TV a dezvăluit cum îl cheamă de fapt

Juratul de la Vocea României a dezvăluit cum se numește, de fapt, în buletin. Tudor Chirilă a fost o apariție extrem de apreciată de către public și pe parcursul sezonului 9, care s-a încheiat de curând. Vedeta de la PRO TV a admis că numele său din cartea de identitate este puțin diferit față de cel cunoscut de către toată lumea.

Care este numele din buletin al lui Tudor Chirilă

Carismaticul Tudor Chirilă le-a dat fanilor săi noi emoții, după ce s-a aflat cum se numește acesta în buletin. Artistul a recunoscut chiar pe parcursul unei apariții la Vocea care este numele lui real, când a fost întrebat despre acest aspect de către Irina Rimes și Smiley. Tudor Chirilă a recunoscut la fel de repede că nu a fost strigat niciodată în acest mod. La fel, e cunoscut că nici Irina Rimes nu își folosește numele real atunci când urcă pe scenă, cel din buletin nefiind însă cu mult diferit.

Care este numele din buletin al lui Tudor Chirilă. Juratul PRO TV a dezvăluit cum îl cheamă de fapt
Juratul de la Vocea României și-a dezvăluit numele complet din buletin, într-o ediție din emisiunea de pe PRO TV

În aceeași ediție de la Vocea României în care a rămas și într-o ținută sumară, Tudor Chirilă a recunoscut că are trei nume. Mai mult, pe atunci Irina Rimes a fost cea care a spus lucrurile pe nume, când a confirmat că știe cum îl cheamă, de fapt, pe artist, în cartea de identitate. A fost un moment în care și Horia Brenciu a reacționat, adresând întrebarea „Tudore, dar tu nu ai trei nume?”.

„Ba da, Teodor Matei Chirilă”, a fost răspunsul cântărețului, după care au urmat momente de uimire, pentru că lui Smiley nu i-a venit să creadă toate acestea. „Pe tine nu te cheamă Tudor? Te cheamă Teodor sau Tudor?”, a mai întrebat Smiley, după care Tudor Chirilă a oferit mai multe detalii: „Teodor, dar nu mi-a spus nimeni așa niciodată.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI