Trucurile banale cu sare care fac minuni în casa ta. Cele mai mari secrete pentru gospodărie

Trucurile banale cu sare care fac minuni în casa ta. Cele mai mari secrete pentru gospodărie
Trucuri banale cu sare pentru gospodăria ta

Uneori e greu să ai grijă de casa ta fără să apelezi la produse speciale din magazine. Nu trebuie să îți mai faci griji în privința celor puternice care pot dăuna obiectelor din casa ta pentru că au compuși chimici sau mirosuri greu de suportat. Ai mai jos câteva trucuri banale cu sare care să te ajute în această privință. Niciodată nu a fost mai simplu să faci curățenie! Ce secrete trebuie să știe orice gospodar?

Trucuri pentru gospodărie: la ce te ajută sarea?

Mulți din cei din familie se feresc să ajute la curățenie pentru că este dificil să ai grijă constant de obiectele din casă. Cu toate astea, este potrivit să ai un orar în care să te ocupi de fiecare cameră pentru că o locuință curată și organizată oferă un plus dispoziției tale.

Sarea poate face o mulțime de lucruri în casă, deși majoritatea o folosesc doar în preparate. Ea este o soluție de curățare complet naturală și foarte rentabilă, folosită de mii de ani. Poate puțini știu, dar poți să te ajuți de ea când vine vorba despre scurgerea chiuvetei tale.

Este nevoie să torni în mod regulat în chiuveta de bucătărie o soluție din jumătate de găleată de apă caldă și jumătate de cană de sare. În modul acesta împiedici acumularea de grăsime care ajunge și în tub după ce speli vasele. De asemenea, în timpul procesului poți să și dezodorizezi chiuveta.

Cum poți să o mai folosești?

Sarea îndepărtează grăsimea din tigaie. Presară sare peste tigaia unsuroasă și lasă să acționeze preț de câteva minute, ulterior freacă bine cu un burete și puțin săpun de vase obișnuit, iar mai apoi clătește.

Acest ingredient curăță de minune și obiectele de alamă și cupru. Amestecă părți egale de sare și oțet alb sau suc de lămâie pentru a face o pastă. Fracă ușor pasta pe obiectele de cupru și alamă și lasă să acționeze timp de o oră, iar mai apoi șterge totul cu o cârpă moale.

Un alt truc genial este cu siguranță de mare ajutor celor care consumă de obicei vin roșu. Sarea are o mare proprietate de absorbție, iar data viitoare când varsă cineva vin roșu pe covorul sau canapeaua ta, caută rapid sarea în bucătărie.

Înmoaie zona afectată cu un prosop de hârtie sau o cârpă de bumbac și acoperă locul cu o grămadă de sare. Îndepărtează sarea peste 10 minute și șterge pata cu o soluție ușoară din apă și săpun.