Trucul genial pentru a scăpa de purici cu ajutorul cojilor de banane. Este știut de puțini oameni

Trucul genial pentru a scăpa de purici cu ajutorul cojilor de banane. Este știut de puțini oameni
Trucul genial pentru a scăpa de purici cu ajutorul cojilor de banane

Care este trucul genial ca să scapi de purici folosind cojile de banane. Acest truc este știut de puțini oameni. Deși pare inedită, metoda te poate ajuta să scapi de aceste insecte. Iată ce trebuie să faci.

Trucul genial pentru a scăpa de purici cu ajutorul cojilor de banane

Cum faci ca să scapi de purici cu coji de banane. Fie că ai un cățel care se joacă pe afară și ți-a adus insectele în casă, fie că îi ai din altă parte, cojile de banană îți vin în ajutor.

Problema cu puricii apare când ți-au intrat în casă, iar de acolo nu îi mai scoțu decât cu produse chimice. Dar mai există și o alternativă naturală și așa îți poți proteja sănătatea și animalul de companie.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi câteva kilograme de banane, deoarece ai nevoie de coji. O coajă de banană poate să atragă puricii de pe o suprafață de circa un metru pătrat. Este bine să te asiguri că folosești mai multe coji de banane. Explicația trucului este una simplă. Când puricii sunt atrași de mirosul cojilor de banane, ei vor mânca din ele, după care vor muri. De ce? Pentru că sistemul lor digestiv nu poate să digere enzimele prezente în cojile banane, astfel că vor muri.

Iar cu cât cojile de banane stau mai mult în casa ta, cu atât vor fi mai eficiente. Problema apare când intervin și musculițele, astfel că dacă le observi, ar fi bine să arunci cojile de banană și să mai încerci o dată, după ce ai scăpat de ele.

Dă cu aspiratorul constant

Mai trebuie să știi și cum să previi apariția puricilor din casa ta, iar aspiratorul este una dintre cele mai bune metode ca să scapi de purici, dar în această situație trebuie să folosești numai saci de unică folosință.

Folosește tratament împotriva puricilor pentru animale

De asemenea, nu uita nici de faptul că covoarele și preșurile din casa ta trebuie curățate în mod constant, iar dacă ai animale de companie, ar fi indicat să le aplici și un tratament împotriva puricilor. Și lenjeria de pat trebuie spălată la o temperatură foarte mare, utilizând un detergent puternic.

Folosește mentă

Zdrobeşte într-un mojar o mână de mentă și pisează-le până va ieşi uleiul din frunze. Pune această pastă într-un tifon, agaţă tifonul în camera ta sau în alt loc care este infestat de purici. Asigura-te să nu fie la îndemâna copiilor sau a animalelor. Toarnă pe zgarda câinelui 1-3 picături de ulei de mentă.

Urmăriți Playtech.ro și pe