Trucul genial cu folie alimentară pentru machiaj. L-ai încercat?

Trucul genial cu folie alimentară pentru machiaj. L-ai încercat?
Truc deosebit pentru machiaj cu folie alimentară.

Toate doamnele și domnișoarele trebuie să știe acest truc pentru machiaj. La ce te ajută folia alimentară în activitatea de zi cu zi? Femeile care au încercat asta s-au declarat extrem de fericite. Află că folia alimentară nu este bună doar la acoperit salatele sau la împachetat pachetul pentru muncă. Trebuie să încerci și tu acest truc. Sigur vei rămâne uimită de modul în care trebuie să procedezi, dar vei vedea că merge cu siguranță. Ce trebuie să faci?

Truc pentru machiaj: cum te ajută folia alimentară?

Folia alimentară nu este bună doar pentru acoperit porțiile de mâncare sau pentru pachetul pe care îl iei la serviciu sau la școală. Doamnele și domnișoarele cu siguranță se vor mira de ce o să audă, dar trebuie să aibă încredere în întregul proces.

Trucul a devenit viral pe Tik Tok, iar multe femei l-au încercat și au fost foarte mulțumite de rezultat. Deși poate părea ieșit din comun, află că merge și cu siguranță va funcționa și pentru tine.

Dacă vrei să te machiezi rapid pentru un eveniment sau să scutești timpul pentru această activitate la orele dimineții înainte să ajungi la job, fii atentă la sfaturile de mai jos.

Trucul de machiaj prezentat de utlizatoarea Yazi Cole are deja 9,6 milioane de vizualizări. Unele femei au încercat asta, deși au fost sceptice inițial. Aplică produsele pe care le folosești în mod normal pe folia transparentă, iar mai apoi pune-o pe tenul tău. Acestea nu trebuie să fie foarte lichide pentru că altfel se vor amesteca.

Ce trebuie să faci?

După ce ai terminat de aplicat machiajul pe folie, presează-o cu mâna pe chipul tău și după îndepărtează-o cu grijă. Este nevoie să aplici ulterior rimelul pentru că produsul funcționează doar prin anumite mișcări specifice.

Unii internauți nu au fost deloc mulțumiți de cele văzute și au susținut că preferă varianta clasică. Un alt truc pentru menținerea fardurilor mai mult este să folosești pudră din abundență înainte de a le aplica.

Pune mai întâi un strat de pudră, iar abia după pune cu o pensulă culoarea dorită. De asemenea, pentru gene  mai voluminoase și pentru o culoare mai intensă, specialiștii recomandă să pui același produs de culoarea pielii în recipientul cu rimel.

Cu siguranță o să observi și tu diferențele. Poți face testul și să te dai la un ochi cu rimelul clasic și la celălalt cu rimelul în care ai pus pudră.