Trucurile geniale ale bunicilor pentru a avea o piele frumoasă. Secretele știute de zeci de ani

Trucurile geniale ale bunicilor pentru a avea o piele frumoasă. Secretele știute de zeci de ani
Trucuri vechi pentru o piele frumoasă: bunicii ascultau de aceste sfaturi

O piele frumoasă îți dă o siguranță incredibilă în tine. În speciala doamnele și domnișoarele urăsc să le apară un coș într-o zi specială sau să se lupte cu punctele negre de care pare că nu mai scapă. Bunicii foloseau anumite trucuri pentru imperfecțiunile tenului. Cu siguranță ai văzut-o măcar o dată pe bunica ta făcând o mască pentru ten din diverse ingrediente naturale și nu numai. La ce trebuie să fii atent pentru o piele impecabilă ca în reviste?

Trucuri din bătrâni pentru o piele impecabilă: ce trebuie să faci?

O piele frumoasă este o armă imbatabilă pentru siguranța ta la orice oră din zi. De asemenea, pentru doamne un ten fără greșeală este exact ceea ce au nevoie într-o zi în care se simt fără vlagă sau posomorâte.

Un machiaj arată mult mai bine pe un astfel de ten, lucru care te poate scoate din anonimat exact când e necesar. Trebuie să știi că indiferent de tipul de piele pe care îl ai, întotdeauna trebuie să folosești protecție solară.

Expunerea prelungită la soare poate favoriza îmbătrânirea prematură a pielii. Vara și chiar iarna este nevoie să aplici o cremă de protecție solară potrivită vremii. Tonurile mai deschise ale pielii ar trebui să aibă un SFP mai mare, iar tonurile mai închise pot fi protejate cu un indice mai scăzut.

Cum trebuie să procedezi?

Un truc bun cunoscut din bătrâni este scrub-ul. Exfolierea este un ritual pe care poți să îl faci o dată pe săptămână, fără să abuzezi pentru că riști să sensibilizezi tenul.

Multe din mamele sau bunicile noastre foloseau cafea și ulei sau zahăr și miere pentru un astfel de scrub. Textura granulată ajută pentru curățarea pielii.

După ce termini acest proces trebuie să hidratezi bine fața și să o calmezi. De asemenea, poți să mai profiți într-un fel de zațul de cafea. Pune pulberea maro alături de puțin săpun cu pH neutru.

Aplică pe față în timp ce masezi ,crema’ obținută cu mișcări circulare. Clătește bine după ce ai terminat și șterge prin tamponare chipul. O altă variantă este să îți faci de două ori pe săptămână o mască din miere și gălbenuș de ou.

Aceasta îți va oferi un luciu al feței și o strălucire nemaipomenită. Cu siguranță vei vedea diferențele după câteva folosiri. Nu trebuie să mai dai banii pe diverse creme din comerț sau să îți faci griji în privința reacțiilor la testul celor noi de pe piață.