Trucul cu care faci economii în Grecia. Așa nu vei mai da 300 de lei

Trucul cu care faci economii în Grecia. Așa nu vei mai da 300 de lei
Cum sa faci economie in Grecia

Românii care au fost deja acolo au spus care este trucul cu care faci economii în Grecia. În plin sezon al vacanțelor în Grecia, turiștii românii care sunt acolo ori s-au întors din concediu și-au împărtășit experiențele personale celor care urmează să ajungă acolo. Cum poți scuti dintr-un foc 300 de lei, vezi în rândurile de mai jos.

Sfaturi pentru românii care pleacă în Grecia. Cum poți scuti bani frumoși dacă ajungi în Thassos

Prețurile în Grecia au crescut față de anul trecut, astfel că cei care au dat piept cu majorările de acolo au sfaturi prețioase pentru turiștii români care încă nu au plecat în concediu. Aceștia pot economisi bani frumoși dacă vor ține cont de câteva chestii observate de către cei care au vizitat deja Grecia.

Este cazul unui turist român care a petrecut concediul în Thassos și a descoperit cum se pot economisi bani atunci când sunt luate în calcul și împrejurimile, după cum a scris el pe pagina proprie socială.

Cum poți să vizitezi Kavala cu mai puțini bani

„Aș vrea să ofer un trick celor care își petrec vacanța pe insulă și vor să viziteze Kavala (chiar merită o zi de concediu petrecută acolo!!!). Mergeți cu autoturismul până în Skala Prinos, acolo îl lăsați în parcare, și luați ca și pasageri ferry boat-ul.

Ajungeți în Kavala, portul este exact la baza orașului vechi, vizitați, cumpărați, mâncați, vă întoarceți la ferry, iar când ajungeți la Skala Prinos vă recuperați mașina. În acest mod economisiți cel puțin 60 de euro. Adică 2×30 ferry, plus parcarea. Din păcate, eu nu am procedat așa pentru că nu am știut”, a scris turistul roân pe Forum Thassos.

Kavala se străbate greu cu mașina

Cei care au citit postarea românului au lăsat și ei comentarii interesante. Astfel, reiese că în afară de banii scutiți se evită și alte neplăceri.

„Nu numai că economisești acei bani de transport mașină cu ferry, dar te scutești și de problemele pe care le-ai avea cu mașina: străzi extrem de înguste și în pante abrupte, lipsa locurilor de parcare, etc. Iar Kavala chiar se poate străbate pe jos foarte ușor și e minunat de văzut la pas”, scrie un alt turist român.

Kavala merită văzută de pe mare

„Sau vă întoarceți via Skala Prinos – Kavala (în loc de Limenas – Keramoti). E vag mai scump ferry-ul, cu vreo 5 – 10 EUR, dar Kavala merită văzută de pe mare, iar Thasos merită văzut la apus de pe autostrada de întoarcere. Există și locuri de belvedere, dacă țin minte bine”, îi sfătuiește un alt turist care a vizitat zona pe românii care vor ajunge acolo în aceste zile.