Traumele pe care le-a avut Jorge. Momentele cumplite prin care a trecut artistul

Traumele pe care le-a avut Jorge. Momentele cumplite prin care a trecut artistul
Momente dramatice din viața lui Jorge

Jorge este unul din cei mai iubiți artiști de la noi. Mulți l-au văzut de-a lungul timpului și în rolul de prezentator. Indiferent de cum ar fi apărut pe micile ecrane, bărbatul a avut mereu zâmbetul pe buze. Iată că sub chipul vesel se ascund și câteva momente grele care l-au făcut pe solist să fie ce este astăzi. Jorge și-a deschis sufletul și a povestit fanilor care sunt traumele sale. ,,Eram cu totul diferit. Așa creșteau oamenii înainte”, a subliniat el.

Ce momente dramatice i-au schimbat viața lui Jorge: artistul a povestit prin ce a trecut în copilărie

Jorge este unul dintre artiștii de la noi care a adus la fiecare apariție publică zâmbete celor din jur. Bărbatul vine acum cu mărturii neașteptate pe care fanii nu le credeau.

Cel din urmă a decis să își deschidă sufletul și să vorbească despre vulnerabilități, emoții și stările avute de când a devenit părinte și nu numai.

Artistul a subliniat că acum reușește să vadă doar partea plină a paharului din anumite situații și că a ajuns în punctul acesta datorită soției actuale.

Mai mult decât atât, vedeta nu s-a ferit să recunoască și că a fost la câteva cursuri de dezvoltare împreună. Solistul a împlinit recent frumoasa vârstă de 40 de ani, moment perfect pentru a deschide bagajul cu amintiri.

Apariția soției în viața sa a schimbat complet peisajul. Mama fiului lui l-a făcut să reflecteze asupra modului în care trăiește, iar după puțin antrenament a reușit să nu mai pună răul înainte. Bărbatul a subliniat că în trecut era extrem de pesimist.

,,În copilărie eram cu totul diferit”

„E un antrenament. Uite, dacă noi facem un exercițiu în care eu te pun să te gândești doar la culoarea albastru și apoi îți zic să te uiți în jurul tău, și să cauți această culoare, o găsești imediat. În momentul în care tu te concentrezi pe negativitate, vezi doar negativ. În copilărie eram cu totul diferit.

Dacă există cel mai pesimist, eu eram ăla. Doamne ferește. Numai când te gândești la vorba aia: să punem răul înainte. Așa creșteau oamenii înainte. Cum am crescut și eu până la o anumită vârstă. Cred că era concepția asta cumva să te ferești un pic de dezamăgire.

Pui răul în fața și cumva te-ai asigurat că în caz că merge prost tu ești pregătit, dar nu zici că 100% reușești să faci acel lucru pe care ți l-ai propus. Nu zici: reușesc pentru că asta vreau, asta îmi doresc. Nu există să nu reușești”, a mai declarat Jorge, pentru ego.ro.