28 mart. 2022 | 15:39

Bacteria periculoasă cu care s-a infectat fiul lui Jorge. Cum a debutat boala: “A fost foarte agresivă”

Monden
Bacteria periculoasă cu care s-a infectat fiul lui Jorge. Cum a debutat boala: “A fost foarte agresivă”
Bacteria periculoasa cu care s-a infectat fiul lui Jorge

Jorge și soția lui Raluca au trecut prin momente cumplite, după ce fiul lor, David, a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie extrem de periculoasă. Ce a pățit copilul celebrului artist. David a avut nevoie de mască de oxigen, iar mama lui l-a supravegheat 24 de ore din 24.

Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital

Jorge și Raluca Podrea au trecut prin sperietura vieții lor, atunci când fiul lor David s-a îmbolnăvit și a ajuns pe mâinile medicilor. Băiatul cântărețului a contactat o bacterie destul de periculoasă, fiind nevoit să respire cu ajutorul măștilor de oxigen pentru câteva nopți.

David a avut simptomele unei răceli, atunci când a început să tușească foarte tare. Pentru că tratamentul medicamentos nu i-a ameliorat condiția, Jorge și-a transportat fiul la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

După ce a făcut analize de sânge, Jorge și soția lui au aflat că fiul lor se infectase cu o bacterie severă. De o săptămână de zile, Raluca Podrea a stat alături de copilul ei, în spital, acolo unde l-a supravegheat 24 de ore din 24.

„Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă.

A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen… ce să mai spun. Nu am cuvinte.”, a declarat Jorge, în exclusivitate pentru click.ro.

Fiul lui Jorge a împlinit 5 ani

Se pare că micuțul David se simte mult mai bine, iar celebrul său tată i-a organizat până și o petrecere de ziua lui de naștere. Băiețelul lui Jorge a împlinit 5 anișori, iar artistul i-a făcut o dedicație pe cinste.

„De la spital la bal! Azi simt recunoștința mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu @davidboyofficial de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți, mulți ani fericiți, David! You rock my world.”, a scris Jorge pe Facebook.

David, fiul lui Jorge, a fost externat din spital și s-a bucurat de surpriza pe care părinții i-au pregătit-o, de ziua lui de naștere.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Filmul care va da peste cap toate topurile. Apare pe Netflix, peste câteva ore
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Rusia a blocat România. Decizia venită direct de la Moscova
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro