Transport Summer Well 2022. Ce autobuze ajung la Domeniul Știrbey

Transport Summer Well 2022. Ce autobuze ajung la Domeniul Știrbey
Transport Summer Well 2022. Cum poți să ajungi la festivalul de pe Domeniul Stirbey. Rutele și programele autobuzelor.

S-a dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri din țara noastră. Summer Well 2022 a adunat împreună toate persoanele pasionate de muzică și de distracție. Evenimentul din Buftea se va încheia pe data de 14 august astfel încât încă mai ai timp să te bucuri de momente unice alături de peste 20 de mari artiști care vor urca pe scene. Află în rândurile de mai jos toate detaliile despre transport Summer Well 2022. Cum poți ajunge la Domeniul Știrbey.

Transport Summer Well 2022

Summer Well 2022 se organizează pe Domeniul Știrbey din Buftea, la doar 30 de minute distanță de București. Prima seară de festival a început deja și a adunat împreună o mulțime de români pasionați de artă, muzică, fashion și cultură.

Zona în care se desfășoară evenimentul este una destul de accesibilă. Poți ajunge la Summer Well 2022 foarte ușor, cu ajutorul mașinii personale sau chiar a autobuzului. Dacă ești pasionat de ciclism, poți să te deplasezi la Domeniul Știrbey și cu bicicleta. Există și alte modalități de a ajunge în Buftea, la care vom face referire pe parcursul acestui articol.

Organizatorii festivalului Summer Well 2022 au pus la dispoziția românilor rute de autobuz care să îi ajute să ajungă mai repede și mai ușor la eveniment. Biletele de autobuz, în valoare de 20 de lei, pot fi cumpărate direct de pe site-ul summerwell.ro. O călătorie dus-întors costă 40 de lei.

Punctul de plecare al autobuzelor puse la dispoziție de către organizatorii festivalului Summer Well 2022 este stația Clăbucet (zona Piața Chibrit) din București. Prima cursă de autobuz a plecat deja vineri, la ora 13.30. Sâmbătă și duminică, respectiv pe 13 și 14 august, autobuzele vor asigura transportul la Summer Well 2022 începând cu ora 12.00.

La ce intervale de timp vor circula autobuzele

Transport Summer Well 2022. Autobuzele Summer Well 2022 vor circula în fiecare dintre cele trei zile de festival, la intervale de timp cuprinse între 10 și 20 de minute. Iată la ce ore vor fi organizate primele și ultimele curse de autobuz din acest weekend, potrivit informațiilor puse la dispoziție de către organizatorii festivalului:

  • Vineri: plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit ora 13.30/ plecarea ultimului autobuz de la Buftea ora 05.00;
  • Sâmbătă: plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit ora 12.00/ plecarea ultimului autobuz de la Buftea ora 05.00;
  • Duminică: plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit ora 12.00/ plecarea ultimului autobuz de la Buftea ora 05.00.

Punctul de îmbarcare pentru participanții la Summer Well 2022 va fi stația Clăbucet (intersecția blvd. Ion Mihalache cu Calea Griviței) din București. Acesta va fi amenajat în așa fel încât participanții să îl poată deosebi ușor.

Tot ce știm, până în acest moment, despre alte modalități de transport la Summer Well 2022. În afară de autobuz, persoanele interesate să ajungă la festival pot să se deplaseze și cu mașina personală, urmând una dintre rutele Chitila-Buftea, Corbeanca-Buftea. Trebuie precizat, însă, că nu există nicio parcare amenjată pentru public.

Și deplasarea cu trenul este disponibilă participanților la Summer Well 2022. Cei interesați pot să achiziționeze un bilet de tren, ruta București-Buftea. Din gara din Buftea se poate opta pentru deplasarea cu trotinete Splash sau se poate circula pe jos, 20 de minute, până la Buftea. Nu există, însă, trenuri de întoarcere la București după terminarea concertelor.