Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare. A vorbit deschis despre asta VIDEO

Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare. A vorbit deschis despre asta VIDEO
Tudor Sișu, schimbat total după 6 ani de închisoare

După ce a apărut o nouă piesă sub celebrul nume La Familia, Tudor Sișu a revenit în atenția publicului. Cântărețul a acceptat să vorbească deschis despre transformarea lui uluitoare, după cei 6 ani de închisoare.

Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare

Primele probleme cu legea au apărut în anul 2003 pentru artistul din trupa La Familia. Tudor Sișu ajungea pentru prima oară după gratii atunci, după ce droguri au fost descoperite în apartamentul lui. A fost eliberat mai târziu, în octombrie 2005, pentru ca la 1 an distanță să ajungă din nou după gratii.

În 2006, Tudor Sișu a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. DIICOT susținea că artistul, alături de alte persoane, vindea heroină în București. Acum, artistul își aduce aminte de chinul prin care a trecut și pe care îș privește ca pe o lecție importantă.

”Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări” , a spus Tudor Sișu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Tudor Sișu l-a descoperit pe Dumnezeu în închisoare

Anii grei petrecuți după gratii l-au ajutat pe artist să mediteze, să se gândească la greșelile tinereții. Acesta susține că a trecut peste coșmarul închisorii cu ajutorul muzicii și al lui Dumnezeu. Tudor Sișu și-a redescoperit credința cât timp a fost privat de libertate și le-a mărturisit tuturor acest lucru.

„Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Sincer, mi-ar fi plăcut să știu să cânt cu vocea, dacă aș fi avut calitățile necesare, dar nu am calitățile.

Și atunci mă exprim… scrisul este important. Anul ăsta… nu a fost altfel, pentru că eu nu am fost în concerte. Anul acesta voiam să fac chestia asta, de fapt. Eram foarte hotărât și s-a închis baraca”, a mai afirmat artistul pentru sursa sus menționată.

La Familia a lansat piesa ”Terorist”


După ani buni în care trupa a fost destrămată și hiturile au lipsit din playlisturile fanilor, o surpriză a avut loc în urmă cu câteva zile. Tudor Sișu și Puya, care s-a mutat din cartierul Sălăjan unde a descoperit celebritatea, au lansat piesa care a devenit, rapid, preferata politicianului George Simion de la partidul AUR. În ea, cei doi artiști au vorbit despre vremurile grele prin care trece România, precum și poporul său.

„Melodia următoare e un statement, nu e entertainment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală.

Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.”, scriu cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI