Legătura dintre George Simion de la AUR și La Familia. Ce a publicat politicianul aseară VIDEO

Legătura dintre George Simion de la AUR și La Familia. Ce a publicat politicianul aseară VIDEO
George Simion, fan al noii piese La Familia

Trupa La Familia, formată din Șișu și Puya, a lansat o nouă melodie-manifest în colaborare cu artista Oana Marinescu ce a stârnit multe controverse. Cântăreții au avut de transmis un mesaj puternic pentru milioane de români, dar nimeni nu se aștepta la o legătură între cunoscuta trupă și politicianul George Simion.

Ce a publicat George Simion de la Aur. Are legătură cu trupa La Familia

Șișu și Puya au revenit în forță și au de gând să cucerească din nou publicul. Aceștia au lansat o nouă melodie prin care militează pentru patriotism, dar și pentru Referendumul pentru Familie, după cum poate să afle lumea din versurile piesei ‘Terorist’.

Rapperii transmit un mesaj puternic pentru poporul român, vorbind despre cum a ajuns societatea în zilele noastre. De asemenea, cei doi fac referire în noua piesă și la președintele țării, Klaus Iohannis. Cât despre succesul pe care l-a avut mesajul transmis de către artiști pe YouTube, melodia a ajuns deja la 7K de vizualizări.

”Ce nasol e în România/Ce bine e afară/Ștefan cel Mare a fost un c*rv*r/Mihai Viteazul nu a fost așa viteaz./Nu te închina, ești vechi,/Problema e că o minciună spusă de 1.000 de ori nu poate deveni un adevăr.”, sunt câteva dintre versurile din melodia nouă semnată La Familia. „Președintele compară dragostea de țară/Cu o prostie mare care trebuie să dispară./Familia nu-i cool, îi place pe dos/Cine o susține e fundamentalist religios.”, continuă versurile.

”Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin.”, adaugă și rapperul Tudor Sișu în noua melodie.

Ce a transmis George Simion despre piesa nouă semnată La Familia. Legătura la care nu se aștepta nimeni

Cât despre legătura dintre artiști și politicianul George Simion de la AUR, se pare că acesta este de acord cu versurile piesei și susține mesajul transmis. El a distribuit melodia pe contul personal de Facebook, alături de un mesaj sugestiv. „Terorist? Susțin mesajul băieților.”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Bineînțeles, cântăreții sunt pregătiți pentru controversele ce vor urma după lansarea piesei-manifest. Aceștia anunță încă de la începutul melodiei că aceasta nu este una făcută pentru trending, ci doar expune anumite probleme ale societății românești. Totuși, Șisu și Puya își avertizează fanii că nu vor auzi versurile la radio.

„Melodia următoare e un statement, nu e entertainment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală. Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.”, scriu cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI