Transformarea uluitoare a Larisei după divorțul de Alin Oprea. Cu ce se ocupă acum, la 45 de ani VIDEO

Transformarea uluitoare a Larisei după divorțul de Alin Oprea. Cu ce se ocupă acum, la 45 de ani VIDEO
Femeia a ramas cu numele de familie al fostului sot

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, și-a refăcut viața după divorțul de cântăreț. Cei doi au divorțat după 23 de ani de căsnicie.

Fosta soție a lui Alin Oprea, transformare impresionantă

Fostul solist al trupei Talisman trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Medana Medaria. La aproape un an de la divorț, Larisa pare că s-a regăsit și își trăiește viața complet transformată.

Femeia cu care Alin Oprea a fost căsătorit pentru 23 de ani și alături de care are 2 copii, arată acum, la aproape un an de la divorț, complet schimbată.

Cei doi au decis să se despartă, iar acum Larisa se concetrează pe aspectul ei. Mai exact, ea a devenit pasionată de fitness și merge în fiecare zi la sală.

Bruneta a făcut schimbări radicale în stilul de viață și vrea să arate cât mai bine. La 45 de ani, Larisa are un trup de invidiat, pe care și-l întreține făcând exerciții fizice constant.

Mai mult, Larisa își ține la curent fanii cu transformarea ei. Ea se antrenează aproape în fiecare zi. Fosta soție a lui Alin Oprea a făcut liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter din Buzau, iar acum este antrenor personal.

A fost întotdeauna pasionată de sport, motiv pentru care silueta ei a fost impecabilă, cu toate că a născut doi copii.

Alin Oprea și Larisa au trecut printr-un divorț cu scandal. Cei doi s-au văzut în luna februarie în sala de judecată, iar bruneta a făcut mai multe declarații.

Ce a spus Larisa când s-a întâlnit cu fostul soț

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii.

Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi.

Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele.

Eu pentru ei trăiesc. Și-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuții normale cu copii.

Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu”, a mai adăugat Larisa Oprea, în februarie, la întâlnirea cu fostul soț.

De asemenea, ea a decis să păstreze numele de familie al fostului soț.