Larisa Oprea, mesaj tranșant pentru fostul soț. “Pierzi tot!”

Larisa Oprea, mesaj tranșant pentru fostul soț. “Pierzi tot!”
Larisa Oprea, mesaj tranșant pentru fostul soț. “Pierzi tot!”

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție nu s-a terminat încă. Cei doi încă își mai aruncă săgeți otrăvite. De data aceasta, Larisa Oprea este cea care l-a atacat pe Alin Oprea, printr-un mesaj cu dedicație pe Instagram.

Larisa Oprea, mesaj tranșant pentru fostul soț

Larisa Oprea a ieșit la rampă și a transmis un mesaj cu subînțeles pentru cel care i-a fost soț vreme de 22 de ani. Aceasta îi transmite să nu mai mintă și să fie sincer, deoarece cu minciuna va avea numai de pierdut.

”Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi, pierzi tot. Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe!… Mai ales respectul de sine”, a scris Larisa Oprea pe Instagram.

Larisa Oprea și Alin Oprea și-au spus adio cu scandal, după 22 de ani de relație. El o acuză pe fosta soție că încearcă să îi manipuleze pe copii, în timp ce ea îl acuză de minciună. Alin Oprea a fost acuzat de fosta soție și că obișnuia să consume mult alcool, dar Alin Oprea a negat vehement aceste acuzații.

„Eu nu am avut probleme cu alcoolul niciodată. Adică am avut unele probleme după nașterea primului copil, când soția mea începuse să aibă un caracter agitat, irascibil, masculin aș putea spune! Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul”, a mărturisit Alin Oprea.

 

Ce spune Tavi Colen despre destrămarea trupei Talisman

În plus, Alin Oprea spune că femeia care i-a fost soție avea grave probleme de comportament, dar și că l-ar fi înșelat cu nouă bărbați. Mai mult decât atât, în scenă intră și Tavi Colen, care spune că tot fosta soție a lui Alin Oprea este cea care l-a îndepărtat de cel mai bun prieten al său.

„Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. „Talisman’ pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de Talisman înapoi!”, a declarat Tavi Colen pentru retetesivedete.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI