Transformarea totală a lui Jador. Cum arată manelistul acum, parcă e sculptat

Transformarea totală a lui Jador. Cum arată manelistul acum, parcă e sculptat
Jador și-a surprins fanii cu transformarea sa

Jador s-a transformat total, iar fanii au fost surprinși să vadă evoluția din dreptul imaginii sale. Cum arată acum manelistul celebru și ce și-a făcut de-a lungul timpului? Cea mai nouă postare a sa de pe Instagram a reușit să îi lase pe internauți fără cuvinte.

Jador, transformare totală: și-a surprins fanii

Jador a devenit cunoscut după apariția sa la emisiunea ‘Puterea Dragostei’, ulterior a ajuns în atenția fanilor cu ajutorul talentului. Acum, tânărul se bucură să fie în topul maneliștilor tineri și unul din cei mai iubiți cântăreți de la noi.

Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri faptul că își dorește să aibă o imagine perfectă pentru el și pentru cei care îl iubesc. Bărbatul frecventează sala de forță, deși nu adoră neapărat să facă mișcare. Cu toate astea, se pare că în ultima vreme s-a ținut serios de programul sportiv, lucru care se vede din plin.

Fostul concurent de la ‘Survivor România 2021’ a postat o fotografie în care i se vede abdomenul bine sculptat. Desigur că cei care îl urmăresc în mediul online i-au adăugat imediat comentarii care mai de care mai deosebite, fiind mulțumiți de ceea ce văd. 

Poza la bustul gol, cu tatuajele etalate bine și cu pătrățelele de pe absomen a reușit să strângă peste 30.000 de like-uri. Fanii l-au felicitat pentru că s-a reapucat de sport, după problemele de sănătate pe care le-a avut în urma participării la show-ul din Republica Dominicană.

„Nu e un moft, este o necesitate. Cert este că rezolv problema”

„Fac sală pentru că mama și tata au fost bolnavi și am riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc și eu. De cancer. Riscul e foarte mare și trăiesc o viață sănătoasă ca să nu mă duc de râpă”, a explicat Jador în cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, reality show-ul de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, schimbările nu s-au oprit aici. Cântărețul a hotărât să-și facă un implant de păr în cursul anului trecut. Cel din urmă nu s-a ferit să recunoască faptul că a intervenit estetic pentru a avea o imagine perfectă. Multe dintre persoanele publice din toată lumea apelează la medicul estetician pentru o podoabă capilară mai bogată.

„Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele”, a declarat Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI