Jador a făcut ravagii în casa lui Ruby. „Mă așteptam să-mi spargă masa un hoț”

Jador a făcut ravagii în casa lui Ruby. „Mă așteptam să-mi spargă masa un hoț”
Jador a facut ravagii în casa lui Ruby

Jador și Lino Golden i-au făcut o vizită surpriză cântăreței Ruby, atunci când s-au dus acasă la ea, pentru a viziona împreună edițiile din emisiunea Poftiți pe la noi, unde au participat toți trei, alături de Shift, ca să-l ajute pe Nea Marin. Manelistul a făcut furori și a dat dovadă, din nou că e pus pe năzbâtii. Ce s-a întâmplat după ce Jador i-a spart masa din sticlă.

Ce dezastru a provocat Jador acasă la Ruby

Jador a comis-o acasă la Ruby. Simpaticul manelist a mers acasă la faimoasa artistă, alături de Lino Golden, pentru a viziona împreună cu ea ediția de marți de la Poftiți pe la noi, unde cei trei cântăreți și Shift au participat pentru a pune osul la treabă.

Totul a decurs perfect până când un anumit moment i-a stricat seara divei. Jador a reușit să spargă masa din sticlă pe care Ruby o avea în sufragerie. Bunica artistei, care locuiește cu ea și iubitul ei Robert, a rămas șocată de ceea ce a făcut Jador.

Bunica lui Ruby: Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce? Nu pot să înțeleg. De ce ne-ai spart masa? Te cert!

Ruby: Nu se mai calmează! Nu-și revine de când a spart Jador masa!”

Chiar dacă femeia în vârstă s-a supărat, inițial, pe Jador, bunica lui Ruby a revenit la sentimente mai bune și l-a iertat pe artist pentru neîndemânarea sa.

„Acum se iubesc. Ai zis că-l cerți și că-l bați, mamaie! Acum ce faci?”, a zis Ruby, după ce mamaia ei a trecut peste incidentul cu masa spartă.

Jador i-a spart masa de sticlă lui Ruby

Jador le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că nu știe cum s-a întâmplat, regretând nespus faptul că a spart masa de sticlă a lui Ruby.

„Jador: Sunt într-o bancă? Nu sunt într-o bancă, sunt acasă la Ruby, uitați câți bani are aici! (n.r. masa din sticlă) Îmi dai și mie o cheie de la casă? Lino, nu-mi vine să cred cum ai spart masa asta. Nu! Eu am spart-o, nu știu cum. Îmi cer scuze, Ruby.

Ruby: Mă așteptam să-mi spargă masa un hoț, dar a venit Jador! Nu cred! Mi-a spart ăsta masa. Jaguarul este…nu pot să cred! Nu pot să cred, nu pot să cred! A făcut imposibilul posibil! Doamne, s-a și tăiat, mi-a spart și masa!”, a decurs dialogul dintre cei doi prieteni.

Jador nu a scăpat „ieftin” după această pățanie și se pare că s-a lovit destul de serios. Artistul s-a tăiat la deget, dar rana a fost una mică și superficială, din fericire.