Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei? Ce spune liderul PMP despre posibilul rival al Gabrielei Firea

Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei? Ce spune liderul PMP despre posibilul rival al Gabrielei Firea

Liderul PMP Eugen Tomac a precizat vineri, potrivit Digi24, că fostul președinte al României, Traian Băsescu, poate oferi oricând ”surprinză pe scena politică”, în privința primăriei Capitalei.

Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei?

Din spusele acestuia orice este posibil, în privința candidaturii. „E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom avea un candidat puternic. Preşedintele Băsescu oricând poate oferi surpriza pe scena politică. Să nu ignore nimeni mesajul lui când a spus: eu nu mi-am încheiat un mandat câştigat în primul tur în 2004. Deci oricând poate oferi o surpriză”, a declarat Eugen Tomac, despre o eventuală candidatură a fostului preşedinte Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Reamintim că Traian Băsescu a mai fost primar al Capitalei în mandatul 2000-2004. Apoi, acesta a câştigat şi următorul mandat, însă în decembrie 2004 a câştigat primul mandat de preşedinte al ţării, astfel că a fost nevoit să renunțe la primărie.

PMP se pregătește pentru Primăria Capitalei?

Tot vineri, PMP organizează la Parlament Consiliul Naţional al partidului, în care formaţiunea ar putea desemna oficial un candidat pentru Primăria Capitalei.

„O veste bună este că Gunvernul Orban şi-a respectat angajamentul pe care l-am semnat atunci când am semnat protocolul de susţinere a Guvernului de a reveni la alegerea primarului în două tururi. Este un lucru extraordinar, pentru că în felul acesta resetăm întreaga administraţie publică locală, pentru că România are nevoie de primari validaţi în două tururi şi obiectivul nostru este aproape de a fi realizat. Avem 2.500 de propuneri de canidaţti pentru alegerile locale. Este o dovadă că partidul nostru este un partid de structură viu şi dispus să intre în orice bătălie”, a declarat Tomac în deschiderea Consiliului Naţional PMP. De asemenea, acesta a anunţat că fostul deputat ALDE Ion Cupă s-a înscris în PMP.

„Domnul deputat Ion Cupă, începând de astăzi, este membru PMP şi ne bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaţilor. Sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi în cadrul colegiului va fi corect înţeles de către toţi colegii”, a mai specificat Eugen Tomac.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI