Gabriela Firea îl atacă dur pe Ludovic Orban, după ce a anunțat că își dorește un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea îl atacă dur pe Ludovic Orban, după ce a anunțat că își dorește un nou mandat ca primar al Capitalei
Firea, atac dur la adresa lui Orban, după ce acesta a afirmat că-și dorește un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simțit atacată, așa că a răspuns în consecință. Ludovic Orban a anunțat că-și dorește un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reacționat actualul primal al Bucureștiului la cele auzite?

Firea atacă! Orban vrea să pună mâna pe funcția de edil al Capitalei

Gabriela Firea vrea să-și mențină funcția de care s-a bucurat, așa că imediat cum a simțit amenințarea, după ce Orban a spus că tânjește la titulatura de primar al Capitalei, a ieșit la atac. Firea este fermă în decizia sa: vrea să rămână la conducerea Capitalei. Aceasta îi asigură pe cetățeni că va candidat și acum pentru un nou mandat, pentru că dorește să finalizeze tot ceea ce a început.

„Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea Partidului Social Democrat, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta la momentul potrivit politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. Dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după Sărbătorile de iarnă. Şi nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn, şi nici măcar în weekend, aşa cum trebuie”
Gabriela Firea

Firea îl atacă dur pe Orban, după ce acesta a susținut că vrea să pună mâna pe funcția de primar al Capitalei
Firea îl atacă dur pe Orban, după ce acesta a susținut că vrea să pună mâna pe funcția de primar al Capitalei

„Aşa spun toţi cei care l-au cunoscut”

De asemenea, a reacționat la atenția primită de premierul României atunci când a afirma că este interesat de funcția pe care o deținea aceasta la momentul actual. Firea a susținut că cei din Partidul Național Liberal știu doar să atace și știu doar să trădeze România, astfel că Orban nu ar fi o mutare bună, dacă ar fi să pună mâna pe titulatura de primar al Capitalei.

„Încă o dată, ştiu că poate vi se pare dur, dar asta este realitatea. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru bucureşteni în calitate de viceprimar şi îmi este foarte greu să cred că va face pentru români în calitate de premier. Cu băutură şi cu mandolină nu se rezolvă nimic. Atât poate omul, aşa spun toţi cei care l-au cunoscut, aşa spun toţi cei care au lucrat cu dumnealui: nu are alte preocupări, nu are nicio pregătire în niciun domeniu”
Gabriela Firea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI