20 mart. 2024 | 09:10

Traian Băsescu, apariție îngrijorătoare. Cum a fost filmat de curând fostul preşedinte

Monden
Traian Băsescu, apariție îngrijorătoare. Cum a fost filmat de curând fostul preşedinte
Starea de sănătate a lui Traian Băsescu, pusă sub semnul întrebării. Ultima apariție a fostului președinte a stârnit îngrijorări.

Un material video cu fostul președinte al României Traian Băsescu, discutând recent despre candidatul ideal pentru Primăria Generală a Municipiului București, a stârnit îngrijorare în rândul conaționalilor. Politicianul parcă a îmbătrânit brusc, vorbește cu dificultate și pare să aibă mai multe probleme.

Cea mai recentă apariție publică a lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a vorbit recent despre candidatul ideal pentru Primăria Generală a Municipiului București, susținând că este dificil ca Nicușor Dan să fie înlocuit de un politician mai bun.

„Pur și simplu e greu să găsești un candidat care să-l bată, pentru că bucureștenii nu sunt proști. Ei văd că a lăsat panglicile (Gabrielei – n.r.) Firea deoparte, n-a mai cumpărat ochelari, nu i-a mai dus pe pensionari în Grecia, n-a mai făcut coloane de mașini spre Sfânta Parascheva”, a declarat fostul președinte al României la Strasbourg.

Ce părere are fostul președinte despre Nicușor Dan

Primarul Nicușor Dan a achitat datoriile pe care instituția pe care o reprezintă le-a acumulat sub conducerea Gabrielei Firea, apoi a început să schimbe lucruri care nu se văd, a spus Traian Băsescu.

„S-a apucat de lucru acolo unde nu se vede: schimbă conducte de termoficare, a băgat toate cablurile care atârnau de stâlpi în subsol. Uitați-vă că a avut curajul să înceapă să facă sensuri unice în nordul Bucureștiului”, s-a exprimat europarlamentarul român.

Fostul șef de stat a declarat că Nicușor Dan este un primar care ar trebui să continue să conducă municipiul București. Nu declarațiile politice au surprins, cât apariția îngrijorătoare a lui Traian Băsescu, după cum se poate observa și în imaginile din galeria foto.

Starea de sănătate a lui Traian Băsescu se înrăutățește vizibil

Fostul președinte al României parcă a îmbătrânit brusc. În timpul declarațiilor privind candidatul ideal pentru Primăria Generală a Municipiului București, Traian Băsescu poate fi ascultat în timp ce vorbește cu dificultate. Mâinile europarlamentului tremură, fără a putea fi controlate.

Cu ce probleme de natură medicală se confruntă fostul președinte al României

În vârstă de 72 de ani, politicianul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În trecut, a fost operat de hernie și a suferit, de asemenea, o intervenție de tiroidă. Surse apropiate fostului președinte au susținut de-a lungul timpului că acesta ar avea și ateroscleroză, și hipertensiune.

Pe vremea când încă era șef de stat, Traian Băsescu a fost diagnosticat cu emfizem pulmonar, ce conduce la instalarea unei stări de oboseală intense într-un interval scurt de timp. Trebuie precizat că politicianul a suferit și un atac de panică în 2022, când instanța l-a declarat colaborator al securității.

În prezent, Traian Băsescu ocupă doar poziția de europarlamentar. Surse din anturajul său politic au dezvăluit în urmă cu ceva vreme că acesta nu intenționează să candideze pentru un nou mandat. Starea lui de sănătate și cele mai recente apariții în spațiul public ridică multe semne de întrebare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro