Tragedie uriașă la o zi după nuntă. Un cântăreț a murit la doar 37 de ani

Tragedie uriașă la o zi după nuntă. Un cântăreț a murit la doar 37 de ani
Tragedie uriașă la o zi după nuntă. A murit după ce i-a jurat dragoste partenerei de viață. Mesaj sfâșietor.

Tragedie uriașă la o zi după nuntă. Un artist în vârstă de 37 de ani, în plină ascensiune din punct de vedere profesional, s-a stins din viață la mai puțin de 24 de ore după ce a pășit la altar. Tristul eveniment a avut loc sâmbăta trecută, însă a ajuns în atenția presei abia acum. Mesajul sfâșietor al partenerei.

Tragedie uriașă la o zi după nuntă

Cântărețul de muzică country Jake Flint, în vârstă de 37 de ani, s-a stins din viață sâmbăta trecută, 26 noiembrie. S-a întâmplat la mai puțin de 24 de ore după ce el și partenera sa, Brenda Cline, și-au exprimat jurămintele de iubire. Bărbatul ar fi murit în timp ce dormea, potrivit surselor externe.

Anunțul decesului a fost un adevărat șoc atât pentru partenera artistului, cât și pentru apropiații acestuia. Vedeta era în plină ascensiune, din punct de vedere profesional. Lansase o serie de albume de studio și single-uri, printre care „What’s Your Name?” și „Long Road Back Home”, care s-au bucurat de succes.

Managerul cântărețului, pe nume Clif Doyal, a confirmat anunțul stingerii din viață a acestuia, după nuntă.

„Cel mai amuzant, mai hilar, cel mai muncitor și dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea. Eram pe punctul de a începe o afacere împreună, după ce el și Brenda (soția artistului – n.r.) s-au căsătorit. Asta s-a întâmplat ieri. Da, ieri”, a scris managerul artistului, în ziua decesului acestuia.

Jake Flint a murit după ce s-a căsătorit

Jake Flint ar fi trebuit să își încheie anul între-un turneu muzical, care urma să debuteze vineri, 2 decembrie. Până atunci, bărbatul avea planuri cu soția lui, cu care tocmai se căsătorise. Partenera artistului a notat câteva cuvinte sfâșietoare pe una dintre paginile sale sociale.

„Ar fi trebuit să ne uităm la fotografiile de nuntă, dar, în schimb, trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu ar trebui să treacă prin atât de multă durere. Inima mea e bucăți. Nu pot suporta mai mult. Am nevoie de el aici”, este mesajul dureros, publicat de Brenda, pe Facebook.

Partenera cântărețului a făcut public, pe rețelele sociale, un videoclip de la nunta lor. Într-unul dintre mesaje, aceasta a mărturisit că nu poate să înțeleagă ce se întâmplă în viața sa, la momentul actual.

Citește și: Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă. Ce i-au găsit pe picior

Cântărețul Jake Flint și-a descoperit pasiunea pentru muzica country după ce tatăl său a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică (ALS). Părintele l-a rugat pe unul dintre apropiații săi să-l învețe pe fiul lui să cânte la chitară.

Urmăriți Playtech.ro și pe