Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă. Ce i-au găsit pe picior

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă. Ce i-au găsit pe picior

O tânără în vârstă de 23 de ani din Australia, pe nume Asleigh Simrajh, a murit la numai câteva zile după ce s-a căsătorit, după ce medicii i-au diagnosticat greșit un neg ce îi apăruse pe picior.

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă

Ashleigh Simrajh și Jason Hale s-au căsătorit, pe data de 5 septembrie, în fața a 50 de prieteni și membri ai familiei, însă tânără a murit la numai câteva zile.

Soțul lui Ashleigh i-a adus acesteia un tribut, pe pagina de Facebook, declarându-se astfel devastat de pierderea proaspetei sale soții.

“Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simt acum, sunt absolut devastat și inima mea este în bucăți. Ai fost atâ de curajosă și de puternică și știu că ai încercat din răsputeri să lupți cu această boală. Sunt atât de mândru, iubito”, a notat Jason Hale, pe Facebook, conform mirror.co.uk.

Dar povestea lui Ashleigh a început în anul 2018, când aceasta a observat o ridicătură la picior. A mers la medic apoi, însă acesta i-a spus că este doar un neg inofensiv, notează sursa citată.

Un an mai târziu însă, tânăra a mers din nou la doctor, pentru o a doua opinie, iar medicii i-au dat o veste cumplită: suferea de un cancer de piele. Din păcate pentru ea, cancerul se răspândise, iar tânăra era deja într-o fază terminală.

Soțul ei devastat a confirmat, marți dimineață, moartea miresei sale într-un tribut sfâșietor, descriind-o ca având sufletul unui înger și ca pe „cea mai frumoasă femeie cu care mi-aș fi putut imagina că sunt”. El i-a mulțumit soției sale pentru tot ce a făcut pentru el și pentru că a fost atât de amabilă, altruistă și grijulie.

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă
Mireasa care a murit din cauza medicilor, la câteva zile de la nuntă

Cuvintele dureroase ale soțului ei

„Îți mulțumesc că m-ai iubit atât de mult și m-ai făcut să mă simt de parcă aș fi în vârful lumii, ceea ce speră și visează orice om”, a continuat Hale.

”De foarte devreme ai avut un loc special în inima mea și acel loc special va fi întotdeauna acolo pentru tine și numai pentru tine. Aveam atât de multe planuri! Ne-am imaginat că avem copii care călătoresc prin lume și cel mai important îmbătrânesc împreună! Am fi făcut mult mai mult decât atât, așa cum face orice cuplu iubitor. Cred că îmbătrânirea cu tine a fost ceva ce am vrut să fac cel mai mult. Pentru mine nu mai conta mult decât să fiu acolo cu tine toată viața. Știind că aceste lucruri nu se vor întâmpla niciodată mă sfâșie în interior. Nu mă voi opri niciodată să mă gândesc la tine.

El a încheiat postarea spunând că ea fiind soția lui înseamnă lumea absolută pentru el și a fost atât de recunoscător că nunta a continuat.

„Chiar nu știu ce voi face fără tine acum. Sunt atât de pierdut și mă simt complet gol pe interior. Nici măcar nu mi se pare real că ai plecat, ci doar că mă aflu în acest vis oribil din care nu pot scăpa ”, a mai scris Hale.

”Am avut nevoie de tine în viața mea. Ai fost cel mai bun prieten al meu. Nu știu unde te afli acum, dar sper să te pot găsi din nou foarte curând. Deocamdată, îngerul meu prețios, zboară sus”, a conchis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI