O mireasă a continuat nunta, deși partenerul său a murit. Gestul halucinant: ‘Adevărata iubire durează pentru totdeauna’

O mireasă a continuat nunta, deși partenerul său a murit. Gestul halucinant: ‘Adevărata iubire durează pentru totdeauna’
O nuntă a continuat după ce mirele și-a pierdut viața. Ce explicație a oferit mireasa

Situație bizară la o nuntă! O mireasă a decis să meargă până la capăt cu evenimentul, chiar dacă partenerul său a murit într-un accident tragic. Tânăra și-a dorit să le demonstreze tuturor invitaților că dragostea eternă nu dispare niciodată.

Căsătorie neobișnuită. Mireasa a continuat nunta după ce iubitul său a decedat

O tânără din Roma și-a propus să meargă mai departe cu nunta, printr-un gest simbolic, chiar dacă bărbatul ce urma să îi devină soț a pierit într-un accident produs chiar în ziua în care aceștia erau programați pentru a merge în fața altarului.

Andrea Campana și Giuseppina se pregăteau pentru cel mai frumos eveniment din viața lor, însă soarta a avut alte planuri. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a murit după un accident din trafic. Acesta își conducea scurterul în momentul în care impactul puternic cu o mașină i-a luat viața.

Tragedie pentru o tânără femeie. Partenerul său a murit în urma unui accident

Medicii au făcut tot posibilul pentru ca să îi salveze viața viitorului mire, dar, din păcate, eforturile lor nu au dat roade. Partenera lui a suferit enorm în urma tragediei, însă a luat o decizie care i-a impresionat pe mulți oameni din toată lumea.

Giuseppina, tânăra mireasă, a trecut printr-un șoc puternic în momentul în care a aflat că partenerul său și-a încheiat socotelile lumești înainte de vreme. Oamenii din toată lumea au fost emoționați în momentul în care aceasta și-a dorit să apară singură în fața altarului.

Femeia nu a putut să nu se gândească la un simbol al iubirii pe care o purta, așa că a contactat preoții pentru ca ceremonia să fie ținută. Aceasta nu a vrut ca partenerul său să nu fie amintit, așa că nunta a fost ținută, ea mergând singură către altar, potrivit Il Messagero.

Oamenii nu au știut cum să reacționeze după gestul impresionant făcut de mireasă

Căsătoria a fost oficializată, în mod simbolic, la Roma. Dovada de iubire a tinerei a fost transformată într-un mesaj de memoriam după ce preoții au acceptat ca mireasa să numească momentul ‘căsătorie după moarte’, oferind un simbol al iubirii eterne.

La ceremonie, femeia a apărut cu buchetul de mireasă, pe care l-a ținut strâns. Preotul paroh a celebrat o dragoste care depășește toate granițele, chiar și ale morții, după ce tânăra mireasă și-a dorit ca această nuntă să fie dusă până la capăt. 

„Andrea va fi întotdeauna al tău și numai al tău.”, a spus preotul paroh în timpul ceremoniei neobișnuite.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI