Tragedie la Masterchef România. A murit celebrul Chef Sissoko, ce dramă

Tragedie la Masterchef România. A murit celebrul Chef Sissoko, ce dramă
Tragedie la Masterchef România. A murit celebrul Chef Sissoko

Sunt momente grele pentru fanii emisiunii Masterchef. A murit celebrul și simpaticul Chef Sissoko Sidia. El a fost concurent în emisiunea difuzată de Pro TV.

A murit celebrul Chef Sissoko, ce dramă

Chef Sissoko a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. El a fost găsit mort în locuința lui din Sectorul 3, în dimineața aceasta. Acesta se afla sub supravegherea medicului său de familie din cauza infecției cu coronavirus. Ulterior, el a constatat decesul bucătarului-chef, potrivi Gândul.ro. 

După ce a participat la Masterchef, celebrul chef Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, aceea de a-şi lua diploma de bucătar. După asta, el a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei, organizând chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în ce privește noile tehnologii din domeniu.

Amintim că Sissoko a participat la primul sezon al competiției „Masterchef”, la  Pro TV. Atunci, celebrul chef povestea că cea care l-a înscris în concurs era logodnica sa, Rodica.

„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a spus Sissoko la „PoveȘtiri Adevărate” de la Acasă TV, în urmă cu mai mult timp. La vremea respectivă, Rodica era logodnica lui de 7 ani. „În bucătărie tot timpul ne ajutăm”, spunea Sissoko.

„Ea e vinovată de participarea la MasterChef. Ea cu nașa copiilor!”, mai spunea acesta.

„Am simțit că e locul lui acolo, la MasterChef. Nu prea a fost el de acord la început. Dar l-am convins încet–încet. Nu e genul căruia îi place să se expună. Prietenii lui au aflat că gătește văzându-l la MasterChef”, spunea și logodnica lui Sissoko, Rodica, la vremea respectivă.

Val de reacții pe internet, după moartea lui Chef Sissoko

După moartea lui Sissoko, prietenii săi din mediul online și-au exprimat regretul și condoleanțele, prin comentarii dureroase la o fotografie cu regretatul concurent „Masterchef”.

„Nu pot să cred … prietenul meu din copilărie… / Nuuuu / Nu cred așa ceva… / Dumnezeu să-l odihnească / Nuu! Nu pot crede / Ce s-a întâmplat?” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Azi, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 17.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 423 de decese.  1.275.351 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 43.039 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. Până astăzi, 20 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.503.422 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI