Cine este Radu Dumitrescu, juratul surpriză de la Masterchef 2021. Ce meserie bănoasă a avut înainte să fie bucătar

Cine este Radu Dumitrescu, juratul surpriză de la Masterchef 2021. Ce meserie bănoasă a avut înainte să fie bucătar
Cine este Radu Dumitrescu, juratul surpriza de la Masterchef 2021. Ce meserie banoasa a avut inainte sa fie bucatar

Noul sezon Masterchef și-a desemnat jurații. Chef Joseph Hadad, chef Foa și Radu Dumitrescu sunt cei trei specialiști care vor ghida cei mai buni concurenți spre titlul de cel mai bun bucătar din România. Cine este Radu Dumitrescu, nou jurat de la PRO TV.

Ce meserie are, de fapt, Radu Dumitrescu de la Masterchef

Chef Radu Dumitrescu, chef Foa și chef Joseph Hadad sunt cei trei jurați ai sezonului 8 Masterchef. Aflați la jumătatea preselecțiilor pentru sezonul care se filmează în aceste săptămâni.

Deși chef Foa și chef Hadad au mai participat la Masterchef în anii trecuți, fanii emisiunii culinare de la PRO TV sunt curioși să afle cine este chef Radu Dumitrescu, cel mai nou jurat al reality-show-ului îndrăgit și urmărit de milioane de români din toate colțurile țării.

Antreprenorul are 45 de ani și a lucrat foarte mulți ani în sistemul bancar, suficienți câți să realizeze că marea lui pasiune este, de fapt, bucătăria, motiv pentru care a transformat-o în profesie. A lucrat timp de câțiva ani la un restaurant vegetarian din Madrid care și astăzi, după 7 ani, păstrează preparatele sale în meniu.

„Mă bucur să fiu aici, o să facem treabă absolut senzațională. Am lucrat suficient de mult la bancă încât să nu mai vreau. Acum mă bat pentru OSCAR cu cei doi chefi ai mei și îl voi lua. Nu sunt dur, sunt corect. Pentru mine, mâncarea nu e o joacă.

Concurenții să se aștepte la jurați corecți, care pot fi și prietenii lor atunci când trebuie. Suntem în mijlocul preselecțiilor, iar mâncarea nu e doar o simplă farfurie, ea vine cu o poveste.”, a declarat noul jurat Masterchef Radu Dumitrescu în emisiunea lui Cătălin Măruță, în cadrul ediției de joi, 7 octombrie 2021.

Ce caută chef Radu Dumitrescu în următorul câștigător de Masterchef

Chef Radu Dumitrescu a acceptat provocarea de a fi jurat la Masterchef cu zâmbetul pe buze și nu se teme de greutăți. Bucătarul a mărturisit ce anume caută de la potențialul câștigător al sezonului 8.

O să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar.

Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. > pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune.”, a mai adăugat chef Radu Dumitrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI