Cine era Sorin Frunzăverde. Politicianul a murit după o lungă suferință

Cine era Sorin Frunzăverde. Politicianul a murit după o lungă suferință
Sorin Frunzăverde a murit în spitalul din Reșița

Duminică dimineața, în jurul orei 11, fostul ministru în mai multe guverne ale României, Sorin Frunzăverde a decedat la Spitalul Județean din Reșița. Politicianul avea 59 de ani și suferea de mai mulți ani de o boală nemiloasă. El a ocupat mai multe funcții de conducere în instituții locale și centrale.

Lansarea candidatilor PDL la alegerile locale, vineri, 11 aprilie 2008.
Sorin Frunzăverde a fost condamnat la închisoare cu suspendare

A murit Sorin Frunzăverde

”Extrem de abil, extrem de bine așezat. Era un om care a ocupat mai multe funcții. Am primit vestea cu mare durere și cu întristare.”, a declarat fostul ministru Valeriu Tabără, la Realitatea Plus.

Sorin Frunzăverde a fost unul dintre politicienii de după 1989 care s-a remarcat la nivelul politicii locale și regionale. Sorin Frunzăverde avea diplomă de inginer metalurgist și a fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost ministru de mai multe ori, în mai multe guverne.

Sorin Frunzăverde a fost condamnat la închisoare

Sfârșitul carierei sale politice a fost în urmă cu doi ani, după ce fostul ministru a primit o condamnare grea într-un dosar. Acesta a fost implicat în dosarul ”Voturi pentru Iohannis” și a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI