George Simion visează să fie premierul României. Prima măsură pe care ar lua-o: „E balamuc. Iei pastile de nervi!” VIDEO

George Simion visează să fie premierul României. Prima măsură pe care ar lua-o: „E balamuc. Iei pastile de nervi!” VIDEO
George Simion visează să fie premierul României

George Simion visează să fie premierul României. Președintele AUR a fost invitat la un interviu pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc. Întrebat ce anume ar face dacă ar ajunge în funcția de premier al țării, liderul AUR a declarat că va veni în sprijinul antreprenorilor. Iată cum!

Care ar fi prima măsură pe care George Simion ar lua-o dacă ar ajunge premierul României

George Simion a fost invitatul lui Codin Maticiuc, în podcastul „La mijloc”. Acestuia i-a fost adresată o întrebare pe care Codin Maticiuc o adresează, de altfel, fiecărei persoane cu care discută, și anume, ce ar face dacă ar ajunge în funcția de premier al României. Liderul AUR a spus că ar face toate demersurile necesare pentru ca antreprenorii români să nu mai fie controlați timp de doi ani de zile.

„Trebuie legislație pentru a opri, timp de 2 ani,  controalele pentru antreprenorii români. Eu am avut un magazin, vă povesteam înainte… Doi ani de zile să-i lași în pace, le iei cât vrei, 1%, 2%, 16%… Oricum acum, din orice salariu, statul român ia 40%.

Plătește-ți taxa anuală de funcționare și te lăsăm, tată, în pace! Ce se întâmplă cu antreprenorii români este balamuc. Te apuci să iei pastile de nervi! În a doua parte a anului o să prezint o nouă variantă de Parlament. Instituția asta trebuie reformată din temelii”, a spus liderul AUR.

George Simion, acuzat că a făcut petreceri cu „acte de preacurvie”

George Simion a fost recent ținta unor acuzații grave, după ce fostul lider al filialei AUR Satu Mare, Iulian Câcău, a demisionat din această funcție. Astfel, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta a susținut că ”AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioară” și că George Simion că ar fi comis fapte care sunt în contradicție cu imaginea sa de ”creștin-familist”, acuzându-l de petreceri cu „acte de preacurvie”.

”Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica când oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat!

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibe cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce! Dumnezeu să fie cu noi cu toți!”, a transmis Iulian Câcău.

Drept replică, Claudiu Târziu, liderul grupului parlamentar AUR din Senat, a considerat acuzaţiile unor parlamentari AUR drept „extrem de grave, frizând penalul, dar nefondate” şi afirmat că aceştia puteau fi aduşi în faţa justiţiei, dacă nu se bucurau de imunitatea conferită de Parlamentari.